ظرفیت ۴۰میلیونی تولید بچه‌ماهی در مزارع جدید سلسله

مدیر شیلات سلسله، از ظرفیت تولید ۴۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی در مزارع جدید این شهرستان خبر داد.

تأکید پزشکیان بر تحقق عدالت ورزشی و پیگیری مسائل جوانان

آخرین آمار تأمین ارز واردات/کالای اساسی چقدر ارز گرفت؟

هشدار افزایش آلودگی هوا برای ۴ شهر

رشد دلارنیما بدون توقف ادامه‌دارد/نرخ امروز:۵۱هزار و۲۹۹تومان

ظرفیت ۴۰میلیونی تولید بچه‌ماهی در مزارع جدید سلسله

  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ – ۱۹:۱۵
  • اخبار استانها
  • اخبار لرستان


ظرفیت 40میلیونی تولید بچه‌ماهی در مزارع جدید سلسله

مدیر شیلات سلسله، از ظرفیت تولید ۴۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی در مزارع جدید این شهرستان خبر داد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سلسله، با داشتن منابع آبی فراوان و شرایط جغرافیایی خاص، به یکی از مراکز مهم پرورش ماهی در ایران تبدیل شده‌است.

۵۲ مزرعه پرورش ماهی در سلسله فعالیت دارند که سالانه حدود ۷ هزار تن ماهی پرواری تولید می‌کنند. این میزان تولید، علاوه‌بر تأمین نیاز بازار داخلی، امکان صادرات به کشورهای همسایه را نیز فراهم می‌آورد.

هدفگذاری شیلات لرستان برای تولید ۷۰ هزار تن ماهی

ماهی‌هایی مانند قزل‌آلا، کپور و دیگر انواع ماهی‌های سردابی از مهم‌ترین گونه‌هایی هستند که در مزارع ماهی سلسله پرورش داده می‌شوند. مهناز صالحی، مدیر شیلات سلسله، در حاشیه بازدید از مزارع پرورش ماهی این شهرستان، به ظرفیت‌های این منطقه در زمینه تولید و تکثیر ماهی اشاره کرد.

به گفته صالحی، شهرستان سلسله به‌دلیل برخورداری از آب‌های سرد و منابع آبی فراوان، شرایط ایدئالی برای پرورش ماهی‌های سردابی دارد.یکی از پروژه‌های مهم در حال اجرا در این شهرستان، تأسیس یک مجتمع پرورش ماهی سردابی مکانیزه با ظرفیت تولید ۱۵۰۰ تن ماهی در سال است.

این مجتمع با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، شرایط کنترل‌شده‌ای را برای پرورش ماهی فراهم می‌آورد که موجب افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف منابع آبی می‌شود.

در کنار این پروژه، صالحی از فعالیت ۹ مزرعه تکثیر و حدواسط با ظرفیت تولید ۸۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی در سال خبر داد. این مزرعه‌ها به تأمین بچه ماهی برای مزارع پرورش ماهی کمک می‌کنند.

علاوه‌بر این، دو مزرعه دیگر با ظرفیت تولید ۴۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی در حال ساخت است که می‌تواند نقش مهمی در گسترش صنعت شیلات در آینده ایفا کند.

لرستان با دارابودن منابع غنی آبی شامل ۱۳ رودخانه دائمی، ۲۳۰۰ چشمه و سراب و صدها حلقه چاه کشاورزی، به یکی از قطب‌های تولید ماهی در کشور تبدیل شده‌است.

لرستان سالانه بیش از ۸۰ هزار تن انواع ماهی سردابی و گرمابی تولید می‌کند که بخش عمده آن مربوط به ماهی سردابی است. سلسله به‌عنوان قطب شیلات لرستان، دارای ۵۲ مزرعه پرورش ماهی فعال است که ۷ هزار تن ماهی پرواری در سال تولید می‌کند.

سلسله به‌دلیل منابع آبی غنی می‌تواند به یکی از قطب‌های شیلات در غرب کشور تبدیل شود و نقش مهمی در تأمین ماهی برای بازارهای داخلی و صادراتی ایفا کند.

انتهای پیام/ ۶۴۴

واژه های کاربردی مرتبط
  • سازمان شیلات
  • استان لرستان
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]