توسعه ۲۷۰ کیلومتری شبکه فیبر نوری در قم

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: شهرداری قم شبکه فیبر نوری در شهر قم را در سال ۱۴۰۳ به میزان ۲۷۰ کیلومتر رساند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی مؤمن حجازی امروز در جلسه شورای فناوری و اطلاعات شهرداری قم که در سالن جلسات شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: طی ۹ ماه سال جاری رشد خوبی در تولیدات فناوری اطلاعات داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه قم کارت ۱۴ باجه با فروش ۴۰ مورد قم کارت داریم، افزود: در مجموع ۲۵ میلیارد تومان نیز هزینه شارژ قم کارت را در سال جاری داشته‌ایم.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با بیان اینکه سامانه قم‌یار خدمات خود را به ۲۰ مورد افزایش داده است، عنوان کرد: خدمات شهروندی نیز در این سامانه به ۳۵ مورد افزایش یافته است.

حجازی اضافه کرد: در سامانه قم‌یار ۸۳ هزار و ۴۱۱ حساب شهروندی داریم که نشان دهنده تعداد شهروندانی است که از سامانه برای امور مرتبط با شهرداری استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در عرصه زیرساختی تعداد خدمات سخت افزاری ۲۱۰ مورد بوده است، عنوان کرد: توسعه شبکه فیبرنوری را در سال ۱۴۰۳ به ۲۷۰ کیلومتر رساندیم.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با بیان اینکه در سال گذشته در حوزه درآمدها و هزینه‌ها ۸۵ درصد تحقق بودجه داشته‌ایم، تصریح کرد: در ۹ ماه سال جاری نیز در بخش درآمدها ۸۰ درصد و در بخش هزینه‌ها ۷۱ درصد تحقق داشته‌ایم.

حجازی با اشاره به اینکه بهای خدمات ۴۰ درصد افزایش داشته است، گفت: قم کارت دو هزینه آشکار و غیرآشکار از جمله هزینه صدور کارت و هزینه باجه‌داری داشته است.

وی افزود: در بحث BTS نیز باید همچون شهرهایی از جمله مشهد به سمت زیباسازی آنتن‌ها حرکت کنیم.

مجید رضاخانی معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم نیز در جلسه شورای فناوری و اطلاعات شهرداری قم که در سالن جلسات شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: باید به سمت حساب‌های تعهدی حرکت کنیم.

وی با اشاره به اینکه شفافیت در حسابرسی از مهم‌ترین مسائل است، افزود: با این شفافیت زمینه برای مراودات مالی سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قم فراهم خواهد شد.

معاون شهردار قم با بیان اینکه افزایش ۸۰ درصدی بودجه سازمان فناوری اطلاعات مصوب شد، خاطرنشان کرد: تنش‌های حاصل از افزایش قیمت دلار مشکلاتی را در مباحث عمرانی سازمان فناوری اطلاعات به وجود آورده است و باید به دنبال روش‌های تأمین مالی سازمان برای گسترش فعالیت‌ها باشیم.

محمدرضاخانی توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم را موضوعی بسیار مهم دانست و گفت: به همین منظور باید پیش‌بینی‌های لازم در بودجه انجام شود.

وی با اشاره به اینکه تلاش داریم بحث و درآمد دکل‌های BTS به سازمان منتقل شود، تصریح کرد: نامه نگاری‌های لازم به شهردار انجام شده و تنها نیازمند مصوبه شورای سازمان سیما و منظر هستیم.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]