پس از ۱۰ سال چشم‌انتظاری / کشتی فولاد شرق خراسان به ساحل تولید می‌رسد

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولاد شرق خراسان از بهره‌برداری کامل پروژه کنسانتره سنگ‌آهن تا نیمه اول سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ سید محمد رضوی،  مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولاد شرق خراسان با اشاره به ارسال بخش عمده‌ای از تجهیزات کارخانه از سوی شرکت‌های سازنده خارجی برای تکمیل پروژه کنسانتره سنگ‌آهن گفت: خوشبختانه تاکنون بیش از ۳۰ کانتینر به گمرک بندرعباس واردشده و در مرحله ترخیص است .همچنین بارگیری و ارسال بیش از  ۱۰۰ کانتینر دیگر انجام و در مسیر راه بندرعباس قرارگرفته‌اند، که کمتر از یک ماه آینده در بندرعباس تحویل می‌گردد.

وی افزود: ارزش این ۱۳۰ کانتینر بیش از ۵۰ میلیون یورو بوده که با توجه به شرایط تحریمی که در آن قرار داریم اقدامی بی‌سابقه است.

به گفته رضوی با توجه به توقف این پروژه طی ۱۰ سال گذشته و شروع اجرای مجدد آن‌که از یک سال گذشته استارت خورد در نظر داشتیم تا این واحد کنسانتره‌سازی در انتهای امسال به بهره‌برداری برسد اما موانعی مانند فرآیند ثبت سفارش‌ها و تخصیص ارز باعث شد تا تاخیراتی در برنامه راه‌اندازی داشته باشیم.

وی همچنین از ساخت بیش از ۳۰۰۰ تن تجهیزات داخلی در یک سال اخیر خبر داد

که با اشاره به بسترسازی عملیات سیویل سایت با ورود تجهیزات داخلی و خارجی فرآیند نصب تجهیزات نیز آغازشده است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولاد شرق خراسان در ادامه به حمایت‌های تیم مدیریتی جدید مجتمع فولاد خراسان در اجرای پروژه کنسانتره سنگ‌آهن اشاره کرد و گفت: فولاد خراسان بزرگ‌ترین فولادساز شرق کشور است که برای افزودن زنجیره بالادستی ازجمله کنسانتره و سنگ‌آهن حمایت‌های قابل‌توجهی به پروژه مذکور داشته است.

وی بیان کرد: با راه‌اندازی این پروژه، زنجیره مجتمع فولاد خراسان از تولید سنگ‌آهن تا میلگرد تکمیل‌شده و حاشیه سود مطلوبی برای مجتمع به دست خواهد آمد.

وی همچنین از حمایت شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات به‌عنوان دیگر سهامدار عمده‌این طرح عظیم ملی نام برد و افزود راه‌اندازی این پروژه بیش‌ازپیش تجلی را در مسیر اعتلای معدن و صنعت کشور قرار می‌دهد.

رضوی تأکید کرد: بهره‌برداری هرچه سریع‌تر این پروژه یکی از دغدغه‌های اصلی صاحبان سهام است که طی ماه‌های گذشته شاهد اتفاقات مثبتی در این حوزه بوده‌ایم و با شناختی که از مجموعه ارکان پروژه موجود است انتظار است با تلاش و همت مضاعف و استفاده از توانمندی سازندگان و تأمین‌کنندگان داخلی و خارجی با بالاترین کیفیت این پروژه ملی تا نیمه اول  سال آینده به مرحله افتتاح و بهره‌برداری برسد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]