بسیج سازندگی اصفهان، محرک اشتغالزایی در مناطق محروم
مدیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: دو قرارگاه اصلی بسیج سازندگی، یعنی قرارگاه فنی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی ایجاد شده که نقش این مجموعه در ایجاد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و رفع محرومیتهای اجتماعی اساسی است.
![](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/11/25/1403112518011527932157434.jpg)
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، عماد مرادی در دومین رویداد رسانهای امید اصفهان اظهار داشت: دو قرارگاه اصلی بسیج سازندگی، یعنی قرارگاه فنی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی ایجاد شد که نقش این مجموعه در ایجاد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و رفع محرومیتهای اجتماعی اساسی است.
وی با تأکید بر ضرورت استمرار حمایت از مشاغل خرد و تقویت زیرساختهای اقتصادی افزود: بسیج سازندگی با رسالت تسهیلگری و حمایت از دولت، از سال ۱۳۹۲ تاکنون برنامههای گستردهای را در حوزه اقتصاد مقاومتی اجرایی کرده است. تنها در دو سال اخیر، بیش از ۵۰۰۰ نفر از تسهیلات اشتغالزایی بهرهمند شدهاند که این اقدام منجر به ایجاد بیش از ۵۲۰۰ شغل پایدار در استان اصفهان شده است.
اشتغالزایی و توسعه امنیت غذایی
مدیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی استان اصفهان با اشاره به نقش بسیج سازندگی در توسعه امنیت غذایی بیان کرد: این مجموعه به حوزه کشاورزی، دام پروری و صنایع تبدیلی وارد شد که تسهیلات ویژهای تا سقف ۴ میلیارد تومان با نرخ بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله برای کارفرمایان در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: حمایت از کارگاههای تولیدی و بنگاههای کوچک، از جمله برنامههای اولویتدار بسیج سازندگی است که تاکنون نتایج مؤثری در افزایش تولید داخلی و کاهش وابستگی اقتصادی به دنبال داشته است.
مرادی با بیان اینکه یکی از پروژههای کلیدی بسیج سازندگی، توسعه نیروگاههای خورشیدی برای خانوارهای کمبرخوردار است خاطرنشان کرد: با ارائه تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی، خانوادهها قادر خواهند بود نیروگاههای ۵ کیلوواتی احداث کرده و از محل تولید برق، سالانه درآمدی بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان در سالهای آتی کسب کنند.
مدیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی استان اصفهان تصریح کرد: اجرای طرحهای تجمیعی برای خانوارهایی که امکان نصب نیروگاههای خورشیدی ندارند از جمله دیگر اقدامات است که گامی مؤثر در جهت کاهش نیاز به کمکهای معیشتی و ایجاد خودکفایی اقتصادی بوده است.
انتهای پیام/ ۱۶۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0