بررسی چالش‌های اقتصادی استان‌های منطقه ۳ در ایلام

نشست هم‌اندیشی مدیران و معاونین اقتصادی ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان‌های منطقه ۳، در سالن جلسات اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام برگزار شد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، این نشست هم اندیشی جلسه به‌ منظور بررسی مسائل و مشکلات اقتصادی منطقه و یافتن راهکارهای مناسب جهت بهبود وضعیت اقتصادی و مالی برگزار شد.

 مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام در این نشست با اشاره به فضیلت ماه شعبانیه و تبریک این اعیاد اظهار داشت: این جلسات فرصتی برای تبادل نظر، هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های اقتصادی استان و کشور است.

 سعید رشنوادی،با اشاره به اهمیت همبستگی میان استان‌های مختلف، افزود: برگزاری این جلسات امکان اشتراک نظرات و پیشنهادات خود را با دیگر استان‌ها در راستای حل مشکلات اقتصادی منطقه فراهم می کند.

وی گفت: در این جلسات، نه تنها مسائل مالی و اقتصادی بررسی می‌شود بلکه در نهایت به‌دنبال ایجاد یک شبکه ارتباطی قوی‌تر برای توسعه و پیشرفت مشترک هستیم.

رشنوادی با اشاره به به تحولات اخیر در عرصه اقتصادی کشور افزود: دولت چهاردهم با رویکردی ویژه و اساسی به مسائل اقتصادی می‌پردازد و همه ما بر یک هدف مشترک که توسعه اقتصادی و ارتقاء سطح رفاه اجتماعی در استان‌ها می باشد، متمرکز هستیم.

 وی با بیان اینکه در جلسات گذشته نظرات و پیشنهادات مختلف مورد بررسی قرار گرفت، گفت: مصوباتی که به‌ نفع بهبود شرایط اقتصادی بود، اجرایی شده است و امیدواریم که این روند ادامه‌دار و خروجی جلسات به‌طور ملموس در استان‌ها مشاهده شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی ایلام مچنین با اشاره به اهمیت نظارت مالی و اجرای دقیق دستورالعمل‌ها در مدیریت منابع مالی و اقتصادی، افزود: برای موفقیت در هر برنامه اقتصادی، نیازمند نظارت دقیق و همکاری میان تمامی نهادهای دولتی و خصوصی هستیم.

تأکید بر تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و رفع مشکلات مدیریتی 

 نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان لرستان، نیز در این نشست هم اندیش به مشکلات امنیت سایبری و زیرساخت‌های اینترنتی اشاره کرد و گفت: مشکل خاصی در حوزه امنیت وجود ندارد، اما در بعضی استان‌ها مانند همدان، مسئله اینترنت و سیستم‌های آنلاین باعث بروز چالش‌هایی شده است.

علی محمدی با تأکید بر لزوم تقویت اختیارات استانداران در راستای مدیریت بهتر منابع گفت: پیشنهاد داده‌ایم که جابجایی اعتبار میان دستگاه‌ها و بانک‌ها به استانداران واگذار شود که این امر باعث تسهیل فرآیندها و جلوگیری از بروکراسی طولانی خواهد شد.

وی در ادامه به تصویب تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای هر استان از سوی هیئت امنای صندوق ملی اشاره کرد و گفت: این منابع می‌توانند به بخش‌های مختلف اقتصادی استان‌ها اختصاص یابند و هر استان می‌تواند بر اساس نیازهای خود، بخش‌هایی مانند صنعت یا کشاورزی را اولویت‌بندی کند.

محمدی همچنین بر لزوم ارتقای زیرساخت‌های اقتصادی، به ویژه در حوزه فناوری و بانکداری، تأکید کرد و گفت: بانک‌ها و دستگاه‌های اقتصادی باید همکاری بیشتری داشته باشند تا از ظرفیت‌های موجود به درستی استفاده شود.

وی اشاره به چالش‌های مدیریتی و ضرورت اصلاحات در دستورالعمل‌ها، گفت: بروکراسی‌های موجود و طولانی شدن پروسه‌ها مانع از جذب به موقع اعتبار و رسیدن آن به هدف‌های اقتصادی می‌شود ما باید راهکارهای سریع‌تر و کارآمدتری پیدا کنیم تا منابع به سرعت به بخش‌های مورد نیاز برسد.

چالش جذب سرمایه‌گذار خارجی در کرمانشاه

 مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه نیز در این نشست هم‌اندیشی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی متخصص و چندزبانه در جذب سرمایه‌گذاری خارجی، گفت: یکی از چالش‌های ما در استان کرمانشاه، کمبود نیروی انسانی متخصص و چندزبانه است.

محمود رشیدی اقدم در ادامه گفت: برای جذب سرمایه‌گذار خارجی، به افرادی نیاز داریم که علاوه بر تسلط به زبان انگلیسی، به زبان‌های دیگر مانند چینی، روسی و عربی نیز مسلط باشند.

مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه با بیان اینکه این استان با مشکلاتی مانند بیکاری، اشتغال غیررسمی، کمبود زیرساخت‌ها و مشکلات سرمایه‌گذاری مواجه است، گفت: این مشکلات ناشی از عوامل مختلفی از جمله جنگ تحمیلی، بمباران‌های هشت ساله و عدم توجه کافی به استان در سال‌های گذشته است.

رشیدی اقدم بر لزوم توجه به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: استان کرمانشاه با وجود مشکلات و چالش‌های فراوان، دارای ظرفیت‌های بالایی در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی، دامپروری، صنعت و گردشگری است که باید با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری مناسب، از این ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده شود.

لزوم هم‌فکری و همکاری نمایندگان استان‌ها برای جذب سرمایه‌گذار و توسعه اقتصادی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه شرایط اقتصادی کشور نیازمند توجه ویژه به استان‌ها است، گفت: همکاری و هماهنگی میان استان‌ها می‌تواند به حل مشکلات و جذب سرمایه‌گذار کمک کند.

حسن پیمانی با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان در جذب سرمایه‌گذار، افزود: با برنامه‌ریزی و همکاری می‌توانیم از این ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده کنیم و شاهد رشد اقتصادی استان‌های منطقه ٣ باشیم.

وی بر لزوم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در زمینه جذب سرمایه‌گذار تاکید کرد و گفت: باید با اطلاع‌رسانی مناسب، زمینه را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم کنیم.

به گزارش تسنیم، در بین نشست هم‌اندیشی مدیران و معاونین اقتصادی ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان‌های منطقه ۳ (کرمانشاه، ایلام، همدان و لرستان) حضور داشتند و به مسائل مربوط به انفورماتیک و امنیت شبکه استان‌ها هم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/۱۸۰/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]