اخبار اقتصادی امروز: 30
  • تاریخ : دوشنبه, ۲۴ دی , ۱۴۰۳
  • ساعت :

    سوال چهارم پایان زاکانی در شهرداری است؟

    چهارمین سوال از علیرضا زاکانی شهردار تهران در صحن شورای شهر تهران مطرح شد. سوده نجفی پیگیر وعده کلنگ‌زنی ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در تهران شد و با طرح سوال از شهردار درخواست کرد در خصوص سرانجام این پروژه شفاف سازی کند.

    مهدی اقراریان، رییس کمیته نظارت شورای شهر تهران در گفت‌و‌گو با اکو‌ایران درخصوص این که سوال چهارم از شهردار ممکن است به استیضاح ختم شود توضیح داد: این که سوال چهارم به پایان کار زاکانی در شهرداری تهران ختم شود باید صبر کرد. این مسئله تنها با تصمیم ۱۴ نفر از اعضای شورای شهر تهران امکان‌پذیر است.

    او ادامه می‌دهد: برخی از دلسوزان معتقدند که عزل شهردار به صلاح نیست اما به اعتقاد ما بهترین گزینه استعفای خود ایشان است تا در زمان باقی مانده شهرداری بیاید که به قول خانم سلیمانی عضو دیگر شورا عطاری خاموش باشد و شاهد وعده‌های مکرر ایشان نباشیم.

    به گفته اقراریان از تمام ظرفیت‌ها برای فشار بر منتقدان عملکرد شهردار تهران استفاده می‌شود.

     

    ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
    [کل: 0 میانگین: 0]

    📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید

    24 - دی - 1403

    رشد اجاره‌نشینی در ۳۰ سال گذشته

    اکوایران:‌ همزمان با رشد قیمت مسکن و سایر عوامل، سهم اجاره نشینی از انواع تصرف مسکن در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

    23 - دی - 1403

    اضافه درآمد شهرداری تهران از فروش املاک

    اکوایران: محمد آخوندی در حاشیه دویست و نود و پنجمین جلسه شورای شهر تهران به اکو ایران اعلام کرد: با توجه به اینکه شهرداری لایحه متمم سال ۱۴۰۳ را ارائه کرده بود باید کارشناسی در مورد درآمدها و عددی که باید مورد تصویب قرار بگیرد، انجام می‌شد.

    23 - دی - 1403

    فرق وام‌ مسکن در ایران و جهان

    اکوایران: اگرچه در بسیاری از کشورهای دنیا، شبکه بانکی به متقاضیان خرید مسکن تا ۸۰ درصد ارزش ملک را تسهیلات پرداخت می کنند اما بررسی ها نشان می دهد طی سال های اخیر وام های پرداختی از سوی شبکه بانکی به بخش مسکن نهایتا تا ۳۰ درصد ارزش ملک را پوشش داده است.

    19 - دی - 1403

    تله فقر در بازار اجاره

    نتایج برخی پژوهش‌ها نشان می دهد: بیش از ۱ میلیون خانوار مستأجر درگیر فقر در مناطق شهری ایران با درآمدی کمتر از خط فقر بوده‌اند و ۲۳۳ هزار خانوار به دلیل هزینه‌های تأمین مسکن استیجاری درگیر فقر شده‌اند. از این رو این سوال مهم مطرح است که با توجه به این وضعیت از یک سو و تنگنای منابع دولت از سوی دیگر، آیا سیاست‌های عملی و فوری می‌توانند به کاهش این تعداد خانوار و کنترل نرخ فقر مسکن در کوتاه‌مدت کمک کنند؟

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادگستر منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

    برو بالا