نجات جان بورس با مدیریت جدید! | دولت باید دست از دخالت بردارد
مدیر پیشین نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به روشهای احیای اعتماد سهامداران به بورس، بیان کرد: در دولت جدید باید از دخالتهای غیرضروری در بخشهای کلیدی اقتصادی، از جمله بورس، پرهیز شده و تصمیمات منفی تأثیرگذار بر بازار سرمایه کنترل گردد.
۵۷ سال، ۱۴ رییس، یک سازمان
از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۸۴ که قانون قدیم بورس اوراق بهادار ، مصوب سال ۱۳۴۵، بر ارکان بازار سرمایه حاکم بود، ۷ دبیرکل اداره سازمان کارگزاران بورس را بر عهده داشتند. اما از سال ۱۳۸۴، همزمان با تصویب قانون جدید بازار اوراق بهادار و تفکیک نهادهای ناظر و ارکان اجرایی بازار سرمایه از یکدیگر، ۷ رئیس اداره سازمان بورس و اوراق بهادار را عهدهدار شدند.
بررسی سوابق تاریخی نشان میدهد؛ در طول ۵۷ سال گذشته بیشترین مدت ریاست بر بازار سرمایه ایران مربوط اللهویردی رجایی سلماسی بوده است. همچنین دکتر حسن قالیباف اصل با ۸ ماه ریاست، کمترین دوره مدیریت بازار سرمایه را به خود اختصاص داده است.
شورای عالی بورس روز سهشنبه، ۲۰ شهریورماه، دکتر حجتاله صیدی را به عنوان چهاردهمین رییس سازمان بورس و اوراق بهادار برگزید.
باید مداخلات دولت در بازار سرمایه کاهش یابد
هادی محمدپور، با تاکید بر اینکه همزمان با تغییر مدیریت سازمان بورس، مداخلات دولت نیز باید در بورس کاهش یابد، گفت: بازار سرمایه به عنوان یک بازار واقعی، شفاف و متشکل از تعداد زیادی سهامدار، نباید با برخی تصمیم گیریهای ناگهانی و مداخلات بیدلیل دولتها، لطمه ببیند.
او با تاکید به اینکه هر چه میزان دخالتهای دولت کمتر باشد، بورس دچار نوسان کمتری خواهد شد، افزود: مجلس و دولت، در دوره جدید مدیریت بازار سرمایه، طرحها و برنامههای حمایتی خود را از بورس دریغ نخواهند کرد چرا که مساله اصلی آنان حمایت از سهامداران خرد و سرمایههای مردم است.
عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس تاکید کرد: به منظور کاهش مشکلات سرمایهگذاران و سهامداران در بورس، نقش تعاملی بورس با مجلس همانند گذشته پابرجاست تا راهکارهای درستی برای برون رفت از مشکلات ارائه و اجرا شود.
منبع:
سنانیوز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0