خلاصه اخبار: این هفته در اکوسیستم استارتاپی چه گذشت؟ (۱۹ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳)
این هفته از ۱۹ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳، اکوسیستم استارتاپی ایران با اخبار و اتفاقهای گوناگونی همراه بود. در ادامه چکیدهای از مهمترین اخبار هفتهای که گذشت آمده است. این اخبار را میتوانید به صورت صوتی (پادکست) از اینجا گوش کنید.
این هفته از ۱۹ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳، اکوسیستم استارتاپی ایران با اخبار و اتفاقهای گوناگونی همراه بود. در ادامه چکیدهای از مهمترین اخبار هفتهای که گذشت آمده است. این اخبار را میتوانید به صورت صوتی (پادکست) از اینجا گوش کنید.
🔹 تپسی: مصطفی سیدحسینی، مدیرعامل تپسی معتقد است رویههای ضدرقابتی و انحصارطلبی در DNA اسنپ وجود دارد و به «راکتاینترنت»، سهامدار اسنپ، برمیگردد. به گفته او، قراردادهای اسنپفود با رستورانها به گونهای تنظیم میشود که آنها از همکاری با تپسیفود هراس دارند.
🔹 علیبابا: علیبابا اعلام کرد این شرکت طی یک سال گذشته، ۱۰۰ هزار استرداد بدون جریمه را به مسافران پروازهای داخلی خود ارایه کرده و از بین این تعداد توانسته است رضایت کامل مسافران را جلب کند. علیبابا میگوید اولین شرکت گردشگری آنلاین در ایران است که خدمت استرداد بدون جریمه را در اختیار کاربران خود قرار داد.
🔹 بانک ملت: شنبه این هفته کاربران اپلیکیشنهای پرکاربردی چون اسنپ، بانک ملت، دیجیپی و پرداخت آنلاین دیجیکالا از اختلال در روند پرداختهای آنلاین خود خبر دادند. براساس گزارشها، شبکه بهپرداخت نیز که برای بسیاری از پایانهها و فروشگاههای اینترنتی به کار میرود، با مشکلات فنی مواجه شد و امکان واریز وجه برای کاربران محدود شد.
🔹 دیجیپی: دیجیپی اعلام کرد امکان خرید بیمه شخص ثالث را بهصورت قسطی با همکاری کارگزاران آنلاین بیمه فراهم کرده و کاربران میتوانند به پیشنهاد دیجیپی مناسبترین بیمه را انتخاب و هزینهی بیمه شخص ثالث خود را در چهار قسط بدون چک و سفته و کارمزد پرداخت کنند.
🔹 میاره: استارتاپ «میاره» که در حوزه خدمات لجستیکی فعالیت میکند، اعلام کرد ۲۳۵ میلیارد تومان از دیجیکالا و دیجیاکسپرس جذب سرمایه کرده و ۱۷ درصد از سهام خود را به دیجیکالا و ۱۷ درصد را به دیجیاکسپرس واگذار کرده است. اکنون ۱۵ درصد سهام میاره در اختیار تیم کارآفرین و ۵۱ درصد در اختیار سایر سهامداران است.
🔹 اسنپ: اسنپ اعلام کرد در تولد ۱۰ سالگی خود از قابلیت «استوری» رونمایی کرد. در کمپین اسنپ، کاربران میتوانند با مرور رفتار کاربری یک سال گذشته خود و دریافت یک شخصیت اختصاصی در تجربهای منحصربهفرد شرکت کنند.
🔹 دیوار: دیوار در راستای افزایش امنیت و اعتماد در معاملات آنلاین، افزونههای متنوع احراز هویت را به پلتفرم خود اضافه کرده است. یکی از این افزونهها «ونیفای» است که خدمات گستردهای از احراز هویت تا استعلام اعتبار معاملاتی و اصالت تلفن همراه را ارایه میدهد./ دیوار با معرفی پوشه مکالمههای «پنهان شده»، گامی جدید در مبارزه با مزاحمتهای آنلاین برداشته است. این ابزار با استفاده از هوش مصنوعی و گزارشهای کاربران، پیامهای نامناسب را شناسایی و بدون ارسال نوتیفیکیشن به پوشهای جداگانه منتقل میکند.
🔹 اسنپمارکت: مهدی عارفی مدیرعامل یاران دریان گفت: امروز ۲۵ درصد از فروش سوپرمارکتهای محلی ما از محل فروش آنلاین در اسنپ اتفاق میافتد. این آمار میتواند تضمین کننده بقای یک سوپرمارکت باشد. آمار ما نشان میدهد که فروش پایین از سال ۱۳۹۳، تا امروز ۷ هزار سوپرمارکت را به تعطیلی کشانده است.
🔹 بله: مدیرعامل پیامرسان «بله» اعلام کرد که تعداد کاربران ثبتنامی این پلتفرم به ۳۱ میلیون نفر رسیده است. او همچنین گفت که ۱۰/۵ میلیون نفر در ماه و ۴/۵ میلیون نفر در روز بهصورت فعال از «بله» استفاده میکنند.
🔹 بلوبانک: بلوبانک با ارایه سرویس «بلوباکس»، دستیار دیجیتال پسانداز را معرفی کرد. کاربران میتوانند به کمک باکسهای بلو، علاوه بر راحتتر کردن پسانداز، ابزاری برای مدیریت نقدینگی نیز داشته باشند. با بلوباکس میتوان پول خردها را پسانداز کرد، به شکل آنلاین حساب وکالتی ساخت و برای بلندمدت با سود بیشتر، سپردهگذاری کرد. بلوبانک اعلام کرد که کاربران آن میتوانند بدون نیاز به مراجعه به شعبههای بانکی یا استفاده از درگاههای مختلف یا اپلیکیشنهای متنوع، تنها با استفاده از اپلیکیشن بلوبانک، به آسانی حسابهای خود را با کارتهای بانکی دیگر تا ۲۰۰ میلیون تومان شارژ کنند.
🔹 اتحادیه: انتخابات اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی در دور دوم که ۲۰ آبان برگزار شد، باز هم به حدنصاب نرسید و رسمیت پیدا نکرد. گفته میشود در دور دوم، استقبال پایینتر هم بوده است. طبق قانون نظام صنفی، انتخابات اتحادیه کسبوکارهای مجازی در دور سوم نیز برگزار خواهد شد.
🔹 شتاب: شبکه شتاب ایران به میر روسیه متصل شد و مسافران ایرانی از این پس میتوانند با کارتهای بانکی خود از خودپردازهای روسیه اسکناس روبل دریافت کنند. در فاز بعدی گردشگران روسی نیز میتوانند از پایانههای فروشگاهی ایران استفاده کنند. هماکنون بانکهای ملت، رفاه، صادرات، پاسارگاد، سپه و چند بانک دیگر به میرشتاب متصل هستند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0