پرداخت ۶ هزار فقره تسهیلات اشتغال به مددجویان بهزیستی اصفهان
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: تسهیلات اشتغال به مددجویان بهزیستی متناسب با نوع شغل افراد بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان و از طریق سیستم بانکی به صورت قرضالحسنه و با بهرهگیری از منابع ملی و بعضاً استانی صورت میگیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ناصر چاوشی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی معلولان با بیان اینکه “توسعه نقش افراد دارای معلولیت، الهامبخش آیندهای فراگیر و پایدار” شعار جهانی روز جهانی معلولان در سال جاری است، اظهارداشت: بهزیستی استان اصفهان برنامههای متنوعی برای روز جهانی معلولان از دهم تا شانزدهم آذرماه پیشبینی کرده است.
وی با بیان اینکه برنامه حضور شخصیتهای مختلف صاحب نظر و دارای نفوذ برای حمایت از بهزیستی و افزایش مشارکتهای مردمی از جمله برنامههای در نظر گرفته شده برای این هفته به شمار میرود، ادامه داد: حضور در مصلیهای نماز جمعه، تبیین اقدامات بهزیستی، مطالبات معلولان، حضور در صداوسیما و معرفی مددجویان موفق از طریق تلویزیون با هدف الهامبخشی و الگوگیری نیز در این راستا برنامهریزی شده است.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان پیرامون برنامههای دیگر در نظر گرفته شده برای هفته معلولان، تصریح کرد: تغییر نگرش جامعه در قبال معلولان، اطلاع رسانیها، اجرای طرحهای شغل و مسکن از مهمترین برنامههای برنامهریزی شده است و همچنین برگزاری یک ویژه برنامه با حضور استاندار، معلولان و خانوادههای آنها و قهرمانان پاراالمپیک پیشبینی شده است.
وی افزود: سازمان بهزیستی در حوزههای مختلف توانبخشی اجتماعی و پیشگیری فعالیت دارد و ۹۰ هزار و ۵۲۴ نفر معلول شامل انواع معلول جسمی، حرکتی، ذهنی، اعصاب و روان، شنوایی و بینایی در بهزیستی استان اصفهان شناسایی شده و پرونده دارند که حدود ۳۰ درصد این افراد دارای مشکلات جسمی و حرکتی، ۲۲ درصد معلولان ذهنی و حدود ۱۲ درصد در گروه معلولان اعصاب و روان قرار میگیرند.
چاوشی با بیان اینکه حدود ۱۰درصد جامعه معلولان استان اصفهان را ناشنوایان و نابینایان تشکیل میدهند، گفت: بر اساس شدت معلولیت میتوان معلولان را در چند گروه ضعیف، متوسط، شدید و خیلی شدید دستهبندی کرد، گفتنی است ۶۶ مرکز برای نگهداری این عزیزان به صورت شبانهروزی فعال و به ۴ هزار و ۵۰۰ معلول که امکان نگهداری آنها در منازل وجود ندارد خدمترسانی میکنند.
وی با اشاره به وجود ۱۶۰ مرکز زیر نظر بهزیستی با هدف حرفهآموزی و خدمات توانبخشی در استان اصفهان، بیان کرد: یکی از اهداف اساسی این مراکز استقلال معلولان است و به همین منظور مستمری ماهانه از ۹۷۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ تومان به ۶۱ هزار و ۷۱۰ نفر پرداخت میشود. موضوع دیگری که از سوی سازمان بهزستی اجرا می شود پرداخت حق پرستاری به ۵ هزار و ۱۵۲ نفر از خانواده معلولان استان بوده که در منزل نگهداری و به تخت وابسته هستند، همچنین به ۷ هزار و ۵۵۰ نفر از دانشجویان و دانشآموزان خانواده معلولان نیز کمک هزینه تحصیلی پرداخت میشود.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه سال گذشته به ۲۲هزار و ۷۶۴ نفر از مددجویان از سوی سازمان بهزیستی اقلام توانبخشی اهدا شد، اظهار داشت: به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر نیز هدیه تحت عنوان خدمات موردی به صورت نقدی و در حد توان بهزیستی در موضوعات مختلف پرداخت شده و به ۱۰هزار و ۷۰۰ نفر نیز کمک هزینه معیشتی به صورت مستمر پرداخت میشود.
وی با اشاره به پرداخت شش هزار و ۲۰۵فقره تسهیلات اشتغال از سوی بهزیستی، افزود: این تسهیلات متناسب با نوع شغل افراد بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان و از طریق سیستم بانکی به صورت قرضالحسنه و با بهرهگیری از منابع ملی و بعضاً استانی صورت میگیرد، از سویی دیگر از ابتدای سال گذشته تاکنون نیز ۲ هزار و ۴۶۴فقره نیز تسهیلات مسکن و ۵٫۵ میلیارد تومان وام ضروری به معلولان پرداخت کردهایم.
چاوشی با بیان اینکه موضوع دسترسپذیری و فراهم آوردن شرایطی جهت تسهیل در تردد معلولان یکی از موضوعات مهم و مطالبات بهزیستی است، خاطرنشان کرد: تاکنون اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خورده است به عنوان مثال ۵ دستگاه ون در شهر اصفهان برای جابجایی معلولان اختصاص داده شده اما این تعداد باید افزایش پیدا کند و جای کار بسیار است چراکه بحث مناسبسازی و دسترسپذیری نباید فقط در شهر اصفهان مطرح باشد، بلکه باید در تمامی شهرهای استان به این موضوع توجه شود.
وی پرامون ملک موجود در خیابان جی متعلق به بهزیستی که بحث واگذاری آن به دادگستری مطرح شده بود نیز تصریح کرد: در حال حاضر این ملک در اختیار بهزیستی است و سند تک برگ به نام بهزیستی استان دارد و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته همزمان با دهه فجر جهت آموزش تخصصی ویژۀ افراد تحت پوشش بهزیستی استان اصفهان به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
انتهای پیام/۱۶۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0