افزایش ۱۰ درصدی مصرف برق در کرمانشاه در زمان پیک

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، گفت: میزان برق مصرفی استان کرمانشاه در زمان پیک نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.

– اخبار استانها –

محمد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه ضریب نفوذ برق در شهرهای استان ۱۰۰ درصد و در روستاها بیش از ۹۹ درصد است، اظهار کرد: ۸۵۰ هزار مشترک برق در استان کرمانشاه وجود دارد که ۸۰ درصد آن‌ها را مشترکان خانگی و یک درصد را مشترکان صنعتی تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه ۳۸۵۰ واحد صنعتی در استان مستقر است که ۴۹ واحد صنعتی بزرگ در استان با بیش از دو مگاوات مصرف برق مشغول فعالیت هستند، عنوان کرد: مصرف برق در استان کرمانشاه در تابستان ۱۴۰۱ حدود ۸۴۳ مگاوات، در تابستان ۱۴۰۲ نیز ۸۶۳ مگاوات و در امسال ۹۰۸ مگاوات بوده است که در سال ۱۴۰۱ ناترازی برق استان حدود ۹۰ مگاوات بود که این مقدار در امسال به ۱۴۰ مگاوات افزایش یافت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، گفت: میزان ناترازی برق کشور در سال گذشته حدود ۱۳ هزار مگاوات بود و امسال در پیک مصرف به ۲۰ هزار مگاوات رسید که هشت درصد افزایش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.

مرادی افزود: در سال گذشته در زمان پیک ۷۷۰ مگاوات برق در طول روز در استان مصرف شده که ۱۰۰ مگاوات ناترازی محسوب می‌شد اما امسال میزان برق مصرفی استان به ۸۵۰ مگاوات و ناترازی به ۱۴۰ درصد افزایش یافت که این آمار بیانگر افزایش ۱۰ درصدی مصرف برق در طول روز در پیک مصرف است.

وی از تولید ۲۷۷۱ کیلووات برق استان توسط نیروگاه‌های خورشیدی و برنامه‌ریزی برای افزایش آن خبرداد و عنوان کرد: نیروگاه‌های خورشیدی در استان پیشرفت چشمگیری داشته به طوری که ۸۰ کیلووات در ادارات، ۱۵۰ کیلووات در مساجد و مدارس و ۵۴۵ کیلووات در ادارات دولتی برق تولید می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه ۱۹۹۶ کیلووات از برق استان از طریق نیروگاه‌های خورشیدی حمایتی تأمین می‌شود.

مرادی از کشف و جمع‌آوری ۴۹ ماینر غیرمجاز در کرمانشاه طی چند روز اخیر خبرداد و عنوان کرد: از انتهای آبان ماه تا اوایل اذر ماه امسال ۴۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان کرمانشاه کشف و جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه ۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز از منازل مسکونی و ۲۰ ماینر دیگر در سردخانه‌ای کشف شد گفت: مصرف بالای انرژی در فرآیند استخراج رمز ارز، علاوه بر لطماتی که به شبکه برق وارد می‌کند منجر به افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و تشدید تغییرات اقلیمی نیز می‌شود که در این راستا سقف پاداش کشف محل و مراکز غیرمجاز رمز ارز از ۲۵ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت و برخورد با متخلفان نیز تشدید می‌شود.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]