اخبار اقتصادی امروز: 159
  • تاریخ : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
  • ساعت :

    خیز طلای جهانی برای فتح دوباره مرز تاریخی؛ طلا به اوج دو هفته اخیر رسید

    اکوایران: تنش‌های ژئوپلیتیک در خاورمیانه به‌همراه افزایش احتمال کاهش‌ نرخ بهره از سوی فدرال رزرو در ماه دسامبر باعث اوج‌گیری قیمت طلا شده است.

    به گزارش اکوایران، قیمت‌های طلا در روز سه‌شنبه (۲۰ آذر) به بالاترین سطح خود در دو هفته اخیر رسیدند که علت آن به تنش‌های فزاینده در خاورمیانه و انتظارات از کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در ماه جاری میلادی برمی‌گردد و در این میان، داده‌های تورم آمریکا که قرار است طی روزهای آینده منتشر شود، در کانون توجه قرار دارد.

    به نوشته رویترز، قیمت لحظه‌ای طلا تا ساعت ۱۸:۰۵ به وقت ایران با رشد ۱٫۱ درصدی در سطح ۲۶۸۷ دلار در هر اونس قرار گرفت. معاملات آتی طلای آمریکا نیز با رشد ۱ درصدی در سطح ۲۷۱۲ دلار ایستاد.

    لوکمان اوتونوگا، تحلیل‌گر تحقیقاتی ارشد در FXTM، اعلام کرده است گزارش بازار کار آمریکا باعث تقویت احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در دسامبر شده است،‌ در حالیکه تنش‌های ژئوپلیتیک در خاورمیانه به‌همراه ادامه خریداری طلا از سوی بانک مرکزی چین پس از توقف شش‌ماهه از قیمت جهانی فلز زرد پشتیبانی می‌کند.

    طلا 20 آذر

    روند اونس جهانی طلا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون

    معامله‌گران در حال حاضر شانس کاهش نرخ بهره به میزان ۰٫۲۵ درصد از سوی بانک مرکزی آمریکا طی هفته آینده را در سطح ۸۶ درصد می‌بینند که نسبت به آمار ۷۳ درصدی هفته گذشته با رشد همراه شده است.

    سرمایه‌گذاران هم‌اکنون بر انتشار گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده در آمریکا در روز چهارشنبه و داده‌های شاخص قیمت تولیدکننده در این کشور در روز پنجشنبه چشم دوخته‌اند؛ شاخص‌هایی که انتظار می‌رود بر تصمیم فدرال رزرو تأثیرگذار باشند.

    اوتونوگا افزود: «اگر گزارش تورمی آمریکا بالاتر از حد انتظار باشد، احتمال پایین‌ آوردن نرخ‌های بهره پس از ماه دسامبر با کاهش همراه می‌شود که این موضوع می‌تواند معامله‌گران صعودی‌ طلا را با مشکل مواجه کند.»

    طلای بدون بازده در محیط‌های با نرخ بهره پایین و دوران‌های بی‌ثباتی اقتصادی و سیاسی با عملکرد مطلوبی همراه می‌شود.

    شرکت Heraeus Precious Metals اعلام کرده است فلز زرد می‌تواند رالی قیمتی خود را به سال ۲۰۲۵ منتقل کند، چراکه کاهش‌های بیشتر نرخ بهره از سوی بانک‌های مرکزی بزرگ و چشم‌انداز شاخص دلار ضعیف‌تر، تقاضا برای دارایی‌های امن را تقویت خواهد کرد.

     

    ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
    [کل: 0 میانگین: 0]

    📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید

    تامین ارز مورد نیاز ۳۴۳ واردکننده در مرکز مبادله/ ۱۰۸ میلیون دلار معامله شد
    3 - بهمن - 1403

    تامین ارز مورد نیاز ۳۴۳ واردکننده در مرکز مبادله/ ۱۰۸ میلیون دلار معامله شد

    اکوایران: ارز مورد نیاز ۳۴۳ واردکننده به میزان ۱۰۸ میلیون دلار در دومین روز بهمن ماه در تالار ارز تجاری مرکز مبادله ایران مورد معامله قرار گرفت.

    آغاز عرضه سکه‌های ضرب ۱۴۰۳ بانک مرکزی/ اعلام جزئیات زمان‌بندی و شرایط شرکت در حراج
    3 - بهمن - 1403

    آغاز عرضه سکه‌های ضرب ۱۴۰۳ بانک مرکزی/ اعلام جزئیات زمان‌بندی و شرایط شرکت در حراج

    اکوایران: در شصت و پنجمین حراج سکه طلای بانک مرکزی، ربع سکه و تمام سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ از روز شنبه ۶ بهمن‌ماه عرضه خواهند شد. متقاضیان برای شرکت در این حراج باید از طریق سامانه مرکز مبادله ایران ثبت‌نام کنند.

    سقف‌زنی قیمت طلا و سکه؛ تحلیف ترامپ اثرگذار شد؟
    3 - بهمن - 1403

    سقف‌زنی قیمت طلا و سکه؛ تحلیف ترامپ اثرگذار شد؟

    اکوایران:‌ قیمت طلا و سکه پس از برگزاری مراسم تحلیف ترامپ،‌ در سایه رشد قیمت دلار و افزایش ارزش طلای جهانی صعود محسوسی را تجربه کرد.

    دلار تهران از برابری درهم سبقت گرفت/ اشباع خرید، نوید اصلاح بازارها
    3 - بهمن - 1403

    دلار تهران از برابری درهم سبقت گرفت/ اشباع خرید، نوید اصلاح بازارها

    حباب طلای آب‌شده همچنان منفی است، سکه با رشد ۱٫۳ میلیونی در ۵۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بسته شد، نوسانات شدید بازار، معامله‌گران آماتور را از دور خارج کرد، تحلیلگران علت اصلی نوسانات بازار ارز را چه می‌دانند؟

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادگستر منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

    برو بالا