علمالهدی: تحولات اخیر سوریه، مایه عبرت است
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی گفت: سرنوشت سوریه مخصوص سوریه نیست، اگر بنا باشد که بهجای استکبارستیزی، دینستیزی در جامعه شکل بگیرد بدون چون و چرا تسلیم دشمن میشود یعنی همان چیزی که در سوریه دیدیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آیتالله سید احمد علمالهدی در دومین همایش استانی نماز سپاه امام رضا(ع) که صبح امروز در تالار همایشهای مجتمع آیهها برگزار شد، اقامه نماز را علامت آشکار هر جریان دینی دانست و اظهار داشت: در فرهنگ قرآن کریم، هر نوع مجاهدهای که در راه بندهسازی برای خدا صورت بگیرد از آن به اقامه نماز یاد میشود چرا که این فریضه الهی، نماد خشوع و خضوع در برابر الوهیت و خداوندگاری ذات اقدس پروردگار است.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که امروزه جریان الحاد به کلی از سیره زندگی بشری براندازی شده و دیگر هیچکس وجود ندارد که بگوید جهان هستی بدون مبنا و مبدأست. با این حال، آن چه ما امروز در جمع متدینان خود کم داریم، نه باور به رازقیت و وحدانیت پروردگار بلکه انکار ربوبیت خداوند عالم است یعنی کمتر افرادی هستند که به معنای واقعی کلمه باور داشته باشند که مدیریت جهان در دست خداست و هیچ عملی به سرانجام نمیرسد مگر اینکه خدا خواسته باشد.
وی افزود: به خداوند «رَبُّ العالمین» میگویند، چون ذات اقدس پروردگار از مدیریت بزرگترین منظومههای کیهانی گرفته تا جزئیترین مسائل وجود ضعیف و کوچکی همچون انسان را به اراده خود و همچون یک مربی کاملمقدار اداره میکند؛ آن کسی که این مسئله را از قلب و وجود خود باور داشته باشد، آنگاه مؤمن واقعی خواهد بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه از منظر قرآن کریم، نماز راه تقویت باور به ربوبیت و انسجام ایمان در وجود انسان معرفی شده است، تصریح کرد: علاوه بر اینکه نماز، مصداق عینی و نماد عملی بندگی پروردگار محسوب میشود، این فریضه الهی بهعنوان راهی برای نهادینهساختن ایمان نیز به حساب میآید. این یک راهکار عملی است که در اوج باورمندی انسانها را در عبودیت پروردگار رشد میدهد، بالا میآورد و بنده واقعی میسازد.
آیتالله علمالهدی تاکیدکرد: خداوند عالم سه راهکار عملی برای تقویت ایمان ارائه میکند که اولین آن اقامه نماز است. راهکار دوم نیز پرداخت زکات بهعنوان مبنای تعاملات اجتماعی است تا فرد در قبال همه انسانها از همسایه و اقوام خود گرفته تا هر جامعه انسانی احساس تکلیف کند. سومین راهکار نیز اقامه یک نظام اجتماعی تکلیفمدارانه است که براساس آن، فرد امر به معروف و نهی از منکر کند و جریان اجتماعی را با کنشگری فعال خود به پیش ببرد.
وی با اشاره به سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب و عبرتهای تربیتی تحولات اخیر منطقه گفت: در پرونده کشور همپیمان ما در سالهای اخیر، دو فصل کلی وجود دارد؛ یکی عرصه پیروزی و فتح که در آن گروه داعش ذلیل و مفتضح و رسوا نابود و اخراج شدند. عرصه دیگر هم تکرار دوباره همین جبهه بود اما اینبار، شکست ذلتبار نصیب جریان مقابل شد، همه اینها اتفاق افتاد؛ چون در مرتبه اول خداباوری در جبهه حق وجود داشت اما در عرصه دوم، دیگر نشانی از خداباوری درکار نبود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: در کنار همه تجهیزات، برنامهریزیها و تلاشها برای توسعه زیرساختی، اگر ما در بندهسازی و تقویت ایمان به پیش نرویم، در نهایت همهچیز ختم به شکست خواهد شد. اگر قرار شد در این کشور، نماز بهعنوان یک پیوست فرهنگی فراگیر موردتوجه همه خانوادهها قرار بگیرد و بهصورت یک جریان فرهنگی خودکار، مردمنهاد و بدون اجبار نهادینه شود، آنوقت است که جامعه در مقیاس کلی خود وابسته به خدا میشود. اگر غیر این شد، بدانید جامعه ظرفیت استمرار حاکمیت نظام را نخواهد داشت و آنوقت است که همه امکانات، تجهیزات و مسائل مختلف در تقابل با استکبار کارایی نخواهد داشت.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه تقویت خداباوری و ایمان مردم شرط تکرار حماسههایی همچون «جمعه نصر» است، اظهار کرد: اگر سفره دین از زیرپای مردم جمع شد و تقیدات دینی در جامعه ازبین رفت، این جامعه در کنار یک نظام دینی مقاوم نخواهد ماند و دربرابر نگرانیهایی که در عرصه زندگی مادی پیش میآید، بدون چون و چرا تسلیم دشمن میشود یعنی همان چیزی که در سوریه دیدیم.
آیتالله علمالهدی خاطرنشان کرد: سرنوشت سوریه مخصوص سوریه نیست و همهجا تکرار خواهد شد اگر بنا باشد که بهجای استکبارستیزی، دینستیزی در جامعه شکل بگیرد.
انتهای پیام/۲۸۲/.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0