اجرای ۷۹ کیلومتر آسفالت در راههای روستایی ایلام
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام با بیان اینکه گامهای مثبتی در حوزه راه های روستایی ایلام برداشته شده است، گفت: بیش از ۷۹ کیلومتر از راههای روستایی و فرعی این استان طی سال جاری آسفالت شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، ضمن تبریک هفته حمل و نقل و رانندگان گفت: این هفته بیانگر حماسه مشارکت کامیون داران کشور در تخلیه کشتی حامل کالاهای اساسی و ضروری در سال ۶۱ است که بنا به دستور رهبر کبیر انقلاب اسلامی(ره) انجام شد.
سید زاهدین چشمه خاور با بیان اینکه روستاها طبعاً نقش مهمی در توسعه اقتصادی در زمینه کشاورزی و محصولات دامی و سایر محصولات کشاورزی دارند، افزود: از این رو ساخت زیرساختها در توسعه اقتصادی این بخش نقش بسیار مهمی دارد.
۹۸ درصد روستاهای بالای ۲۰خانوار آسفالت شده اند
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام ادامه داد: خوشبختانه در استان ایلام روستاهای بالای ۲۰ خانوار بهره مند از نعمت روکش آسفالت، دارای ضریب ۹۸ درصدی هستند.
چشمه خاور با بیان اینکه در سطح استان حدوداً ۶ روستای بالای ۲۰ خانوار بر اساس سرشماری سال ۹۵ وجود دارد، گفت: روستاهای ابوقویر، چال خشک، سرچلوسکان هلیلان، دره دور و بلوطستان تنها روستاهای بالای ۲۰ خانوار هستند که در اولویت عملیات راهسازی و روکش آسفالت هستند.
وی یادآور شد: روستاهای کمتر از ۲۰ خانوار نیز در سطح استان روکش آسفالت آنها انجام شده، یا در دست اقدام است.
چشمه خاور با بیان اینکه در سالهای گذشته اقدامات مفیدی در زمینه راه روستایی انجام شده است، گفت: امسال نیز پروژههایی در دست اقدام داریم.
وی با بیان اینکه با توجه به اینکه تنها منبع تامین اعتبار ساخت راه های روستایی فقط اعتبارات استانی و مبالغی هم که به صورت مشارکت از محل اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی شرکت نفت تامین می شوند، ادامه داد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای نیز همواره و به صورت امانی با انجام عملیات راهداری و نگهداری راههای روستایی و همچنین با برنامه منسجم با استفاده از ماشین راهداری در ایمن سازی راهها اقدام می کند.
۱۹۳۴کیلومتر راه روستایی در ایلام وجود دارد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای طول کل راههای روستایی استان را تقریباً ۱۹۳۴ کیلومتر عنوان کرد و گفت: اداره کل راهداری با رفع نقاط حادثهساز، رفع انسداد راههای کوهستانی، ریزش برداری، لکه گیری، مرمت رویه های آسفالتی، نصب تابلو علائم ایمنی، خط کشی راهها و عملیاتی از این قبیل سعی در خدماترسانی مطلوب به روستاها داشته است.
وی با اشاره به اقدامات و پروژههای انجام شده در سال گذشته، افزود: مرحله اول پروژه راهسازی و روکش آسفالت پیامن چنار به طول ۵/۵ کیلومتر و همچنین روستاهای پیامن سفلا، بانقلا،چاله چاله، کپرگه و روستای چنار نیز از نعمت روکش آسفالت بهرهمند شدند.
چشمه خاور با بیان اینکه فاصله روستای پیامن تا چنار حدود ۱۳ کیلومتر است، یادآور شد: محل تامین اعتبارات این پروژه از اعتبار سفر ریاست جمهوری و استانی بوده است.
وی گفت: مرحله دوم این پروژه با طول تقریباً ۸ کیلومتر در صورت تامین اعتبار در آینده نزدیک پیمان سپاری خواهد شد.
چشمه خاور به پروژه چال خشک در شهرستان هلیلان به طول ۳ کیلومتر اشاره داشت و گفت: مرحله روسازی مورد بهره برداری قرار گرفته و فرایند برگزاری مناقصه و پیمان سپاری آن در حال انجام است.
احداث پل راه دسترسی روستای چمسارد با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام، گفت: همچنین روسازی راه شامل بیس و احداث ابنیه مسیر پروژه راه روستای مولی زرین آباد به طول سه کیلومتر نیز انجام و به بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به پروژه احداث پل راه دسترسی روستای چمسارد با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی، گفت: محل تامین اعتبار این پروژه نیز از اعتبارات استانی با مشارکت شرکت نفت است.
چشمه خاور با اشاره به احداث پل خرپایی و احداث آبنما در روستای تختان که از مطالبات به حق مردمی بود، گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال احداث آبنما بر روی رودخانه تختان به بهره برداری برسد و همچنین سه دستگاه پل خرپایی با دهانی ۴۵ متری از طریق سازمان راهداری تهیه شده است که در هفتههای آینده تحویل و وارد استان خواهد شد.
وی با اشاره به در حال اجرا بودن پروژه تکمیل راه سازی روستای بان خشکی، گفت: طول مسیر این پروژه حدوداً ۱۵ کیلومتر است که در سال گذشته ۳ کیلومتر از این مسیر آسفالت شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری روکش آسفالت ۵ کیلومتر دیگر این مسیر انجام و مابقی در صورت تامین اعتبار انجام خواهد شد.
عملیات راهسازی در ایلام زمان بر و پرهزینه است
وی ادامه داد: با توجه به کوهستانی بودن منطقه استان ایلام، عملیات راهسازی علاوه بر هزینه بر بودن همچنین بهره برداری از آنها به طول می انجامد.
چشمه خاور کمبود اعتبار و نبود تخصیص و نقدینگی کافی را از دیگر عوامل کند شدن پیشرفت فیزیکی پروژه های روستای سطح استان عنوان کرد و گفت: لازم است، به این موضوع در هنگام توزیع اعتبارات استانی توجه ویژهای شود.
وی با اشاره به دو پروژه فعال در روستای بلوطستان در بخش زرین آباد شهرستان دهلران، گفت: قطعه اول پروژه عملیات خاکبرداری و احداث ابنیه به طول یک کیلومتر که حدوداً بیش از ۱۲۰ هزار مترمکعب عملیات خاکی در آنجا انجام شده و به بهره برداری رسیده است.
انتهای پیام/۱۸۰/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0