تلاش برای کنترل هوشمند محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: تلاش می‌شود کنترل محورهای مواصلاتی استان از طریق سیستم‌های هوشمند انجام شود.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، یزدان خسروی در نشست خبری که امروز برگزار شد، گفت: حدود ۷۹۰۰ کیلومتر راه در استان وجود دارد که ۴۶۴ کیلومتر آن بزرگراهی، ۵۲۰ کیلومتر راه اصلی، ۱۴۰۰ کیلومتر راه فرعی، ۴۲۰ کیلومتر راه مرزی و ۴۹۵۰ کیلومتر راه روستایی است.  

وی عنوان کرد: ۴۷ راهدارخانه در استان فعال است که ۵۵۰ نفر نیرو در قالب ۵۳ تیم ثابت و سیار مشغول خدمات‌رسانی هستند.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در طی هشت ماه گذشته بیشترین تردد در محور کرمانشاه به بیستون و برعکس ثبت شده است گفت: در این مدت ۲۵ میلیون تردد خودروی سنگین و ۱۴ میلیون تردد خودروی سبک ثبت شده است.

خسروی با بیان اینکه ۶۲ دستگاه سامانه ثبت تخلف و پنج دستگاه توزین در حال حرکت در محورهای استان وجود دارد افزود: ۱۲۲ دستگاه ترددشمار و ۴۲ دستگاه دوربین نظارتی در محورهای استان وجود دارد.

وی بیان کرد: پیگیری‌های ویژه‌ای در استان در حال انجام است که کنترل محورهای مواصلاتی از طریق سیستم‌های هوشمند انجام شود.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه بیان کرد: یک سیستم در مرکز کنترل راه‌ها وجود دارد و قرار است سیستم دوم در شهرستان پاوه و سیستم سوم در مرز خسروی نصب شود.

خسروی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال ۴۷ کیلومتر راه روستایی و فرعی و سه کیلومتر راه بزرگراهی به صورت اعتبارات استانی اجرا شده است گفت: در ابن مدت ۶۰۰ کیلومتر لکه‌گیری و روکش انجام شده است.

وی با بیان اینکه در ۱۹ نقطه پرحادثه استان آشکارسازی انجام شده است افزود: در ۱۵ نقطه عملیات اجرایی به اتمام رسیده و چهار نقطه دیگر در حال انجام است و مقرر شده تا پایان سال به اتمام برسد.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه بیان کرد: میانگین عمر ماشین‌آلات سنگین بیش از ۳۰ سال است و ما را در هزینه کرد با مشکل مواجه می‌کند و مقرر شده ۱۲۰۰ دستگاه راهداری که در مناطق آزاد خریداری شده بین تمام استان‌ها تقسیم شود و در مجموع ۶۰۰ میلیارد تومان در استان برای خرید ماشین آلات هزینه خواهد شد.  

خسروی یکی از مهمترین چالش‌های راهداری را سرقت تابلوها و علائم عنوان کرد و گفت: اقداماتی از جمله تغییر نوع تابلوها و از بین بردن صرفه اقتصادی برای سارقان در حال انجام است.

وی عدم تناسب اعتبارات با مشکلات موجود در راه‌ها و تجاوز به راه‌ها توسط برخی افراد از طریق اعمال نفوذ را از دیگر چالش‌ها عنوان کرد و گفت: در چند روز گذشته مجوز تخریب تعدادی از سازه‌های غیرقانونی از دادستانی دریافت شده است.

وی افزود: برنامه‌ای در راستای برداشت حاشیه جاده‌ها به ویژه در حوزه شهرستان کرمانشاه تدوین شده که روزانه می‌توان این ساخت و سازها پایش شود و تلاش ما در این بخش تشدید می‌شود. 

انتهای پیام/ 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]