بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی برای ارتقای راه‌های شرق استان سمنان

شاهرود- نشست بهره گیری از ظرفیت‌های بومی شهرستان شاهرود در راستای ارتقای راه‌ها و ابنیه فنی با حضور مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان و مدیرعامل سیمان شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بازار، نشست بهره گیری از ظرفیت های بومی شهرستان شاهرود در راستای ارتقای راه ها و ابنیه فنی بعد از ظهر شنبه با حضور مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان و مدیرعامل سیمان شاهرود به میزبانی سالن جلسات این کارخانه برگزار شد.

امیر امیدی مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان در این نشست ضمن اشاره به هزینه‌های بالای راه‌سازی بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های بومی مانند شرکت سیمان شاهرود به مثابه یک ضرورت از سوی راه و شهرسازی شرق استان سمنان در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه ساخت هر یک کیلومتر راه ساده ۱۵ میلیارد تومان هزینه دارد، افزود: روشنایی هر یک کیلومتر مسیر دو میلیارد تومان و روکش آسفالت هر یک کیلومتر جاده با هزینه‌های امروز چهار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

اجرای پروژه‌های راهسازی

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه این ارقام نشان دهنده هزینه‌های بسیار بالای راه‌سازی و ابنیه فنی جاده‌ها است بیان کرد: یکی از اولویت‌های این اداره کل بهره‌گیری از ظرفیت‌های شرکت سیمان شاهرود به خصوص خط تولید جدید ابنیه فنی و سازه‌های بتنی است.

عمیدی با بیان اینکه شرکت سیمان شاهرود یک کارخانه با برند درخشان ملی محسوب می‌شود، بیان کرد: از محصولات این شرکت می‌توان در راستای ارتقای راه‌ها و ابنیه فنی شهرستان‌های شاهرود و میامی و دیگر نقاط استان سمنان بهره‌گیری کرد.

وی با بیان اینکه ۴۲ پروژه راه‌سازی در شهرستان‌های شاهرود و میامی در دست اجرا قرار دارد، افزود: ۲۸ پروژه از این بین تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان همچنین با بیان اینکه امسال ۱۷۱ کیلومتر روکش آسفالت در شهرستان‌های شاهرود و میامی انجام شده است، گفت: امسال توانسته‌ایم ۱۴ طرح پل و ابنیه فنی جاده‌ها را در این دو شهرستان اجرا کنیم که توانمندی‌های شرکت سیمان شاهرود به ارتقای ایمنی و کیفیت جاده‌ها کمک قابل توجهی می‌کند.

ایجاد اشتغال پایدار

محمدرضا بازوی مدیرعامل شرکت سیمان شاهرود نیز در این نشست ضمن اشاره به راه‌اندازی خط تولید ابنیه فنی و سازه‌های بتنی در این شرکت گفت: این خط تولید انواع سازه‌های بتنی در ابعاد و اندازه‌ها و همچنین کاربردهای مختلف را تولید می‌کند.

بازوی با بیان اینکه واحد تولید سازه‌های بتنی این شرکت در راستای رفع نیاز منطقه همچنین استان‌های همجوار و با هدف ایجاد اشتغال پایدار اجرا شده است، تاکید کرد: این خط تولید در شروع کار خود توانسته ۵۵ نفر اشتغال زایی مستقیم داشته باشد.

وی همچنین به ناترازی انرژی و مشکلات پدید آمده برای صنایع به خصوص کارخانه سیمان شاهرود اشاره داشت و افزود: از مسئولان تقاضا داریم که تقویت همکاری‌ها و مناسبات برای ارتقای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی به خصوص انرژی خورشیدی و پاک را مد نظر قرار دهند تا شاهد کاهش مشکلات ناترازی برق خصوصا در راه تولید باشیم.

مدیرعامل شرکت سیمان شاهرود همچنین آمادگی این شرکت برای تامین نیازهای اداره کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان به خصوص در حوزه ابنیه فنی و بتنی و زیرساخت‌های راه‌ها و پل‌سازی خبر داد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]