اخبار اقتصادی امروز: 63
  • تاریخ : دوشنبه, ۲۴ دی , ۱۴۰۳
  • ساعت :

    رشد اجاره‌نشینی در ۳۰ سال گذشته

    اکوایران:‌ همزمان با رشد قیمت مسکن و سایر عوامل، سهم اجاره نشینی از انواع تصرف مسکن در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

    به گزارش اکوایران، به طور کلی در آماری که بانک مرکزی از بودجه خانوار منتشر می‌کند نحوه تصرف مسکن در حالت‌های مختلف ارزیبای می‌شود. این آمار نشان می‌دهد در ۳۰ سال گذشته سهم اجاره‌نشینی در کشور تقریبا دو برابر شده و در مقابل سهم مالکیت خانه‌ها کاهش پیدا کرده‌است. برخی افزایش قیمت مسکن در سالهای اخیر را از مهم ترین دلایل رشد اجاره نشینی در مناطق شهری کشور می دانند.

    اما رشد اجاره‌بها در این سال‌ها چه تغییراتی داشته است؟ به طور کلی چقدر از هزینه خانوارها را بخش مسکن پوشش می‌دهد؟ بانک مرکزی روایتی تکان‌دهنده از وضعیت هزینه مسکن خانوارها در سال‌های اخیر داشته است.

     

    ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
    [کل: 0 میانگین: 0]

    📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید

    24 - دی - 1403

    دلیل جذاب نبودن بازار مسکن برای بانک‌ها

    اکوایران: داوود سوری معتقد است شکاف زیاد قیمت دارایی و درآمد افراد در ایران سبب شده تا جایی برای ورود بانک ها به این بخش برای وام دهی باقی نماند.

    23 - دی - 1403

    اضافه درآمد شهرداری تهران از فروش املاک

    اکوایران: محمد آخوندی در حاشیه دویست و نود و پنجمین جلسه شورای شهر تهران به اکو ایران اعلام کرد: با توجه به اینکه شهرداری لایحه متمم سال ۱۴۰۳ را ارائه کرده بود باید کارشناسی در مورد درآمدها و عددی که باید مورد تصویب قرار بگیرد، انجام می‌شد.

    23 - دی - 1403

    فرق وام‌ مسکن در ایران و جهان

    اکوایران: اگرچه در بسیاری از کشورهای دنیا، شبکه بانکی به متقاضیان خرید مسکن تا ۸۰ درصد ارزش ملک را تسهیلات پرداخت می کنند اما بررسی ها نشان می دهد طی سال های اخیر وام های پرداختی از سوی شبکه بانکی به بخش مسکن نهایتا تا ۳۰ درصد ارزش ملک را پوشش داده است.

    19 - دی - 1403

    تله فقر در بازار اجاره

    نتایج برخی پژوهش‌ها نشان می دهد: بیش از ۱ میلیون خانوار مستأجر درگیر فقر در مناطق شهری ایران با درآمدی کمتر از خط فقر بوده‌اند و ۲۳۳ هزار خانوار به دلیل هزینه‌های تأمین مسکن استیجاری درگیر فقر شده‌اند. از این رو این سوال مهم مطرح است که با توجه به این وضعیت از یک سو و تنگنای منابع دولت از سوی دیگر، آیا سیاست‌های عملی و فوری می‌توانند به کاهش این تعداد خانوار و کنترل نرخ فقر مسکن در کوتاه‌مدت کمک کنند؟

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادگستر منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

    برو بالا