استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری برای توانمندسازی مددجویان
رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: یکی از سیاستهای کمیته امداد امام خمینی(ره) استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری و مساجد در راستای توانمندسازی مددجویان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیتالله محسن کازرونی گرهگشایی از کار مردم را افضل عبادات دانست و اظهار کرد: در بسیاری از ادیان عبادت به ارتباط با خداوند محدود شده است؛ اما در دین مبین اسلام، خدمت به مردم را ذیل عبادات خویش نهفته است؛ این یکی از بزرگترین نعمتهای الهی برای بشر است.
وی گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) یک نهاد حمایتی بوده و به تدبیر امام راحل(ره) در راستای حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه تأسیس شده است.
رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اهداف تاسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) تأمین عدالت اجتماعی بوده است، تأکید کرد: خوشبختانه با تلاشهای امدادگران و کمکهایی که خیران در حمایت از خانوادههای تحت حمایت انجام دادهاند، اقدامات مطلوبی در راستای بهرهمندی اقشار آسیبپذیر جامعه و نیازمندان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه خدمات این نهاد به صورت هدفمند و با در نظر گرفتن نیازهای خانوادهها ارائه میشود، تاکید کرد: ارائه خدمات هدفمند در راستای اهداف امداد در بحث توانمندسازی مددجویان صورت میگیرد.
کازرونی با اشاره به اینکه توجه به قشر ضعیف جامعه سبب شده که امروزه شاهد حضور بسیاری از اعضای این خانوادهها در پستهای مدیریتی در سطح کلان باشیم، گفت: در محور خودکفایی مددجویان تحت حمایت سال گذشته جشن خودکفایی با حضور ۱۰۰ هزار مددجو با حضور رئیس جمهور شهید آیتالله رئیسی و امسال جشن خودکفایی برای ۱۱۰ هزار مددجو را برگزار خواهیم کرد.
رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: در حوزه مسکن هم سعی شده در روستاها همه مددجویان تحت حمایت از این نعمت بهرهمند شوند هر چند با توجه به ورودیها شاید نتوان گفت که به طور کامل انجام شده و در شهرها هم پیگیر هستیم که با کمک استانداریها بتوانیم در حوزه مسکن برای مددجویان گامی برداریم.
وی ادامه داد: خدمت بعدی کمیته امداد به جامعه هدف تهیه جهیزیه برای زوجهای جوان است که امسال ۱۰۰ هزار سری جهیزیه توزیع و هیچ فردی در صف جهیزیه نداریم.
کازرونی با اشاره به حمایتهای درمانی و فرهنگی این نهاد به مددجویان تحت حمایت افزود: در حوزه آموزشی هم اقدامات بسیار خوبی انجام شده، طوری که بیش از ۲۰۰ هزار نفر حافظ قرآن تربیت کردیم.
رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه آیین نکوداشت از موسسات خیریه و تشکلهای مردمی با هدف قدردانی از خیران در بیرجند برگزار میشود، گفت: خیران بازوان توانمند کمیته امداد در امور مختلف هستند و امیدواریم با اجرای این برنامه بتوانیم گوشهای از زحمات بیمنت خیران را جبران و در تحکیم راه آنها مؤثر باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از سیاستهای کمیته امداد امام خمینی(ره) استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری و مساجد در راستای توانمندسازی مددجویان است، تصریح کرد: برای کمک همه جانبه به مددجویان امداد امام خمینی(ره) در همه زمینهها از جمله بخشهای مختلف فرهنگی، درمانی، بهداشتی، اشتغال و … از مشارکت خیران نیز بهره جسته میشود.
انتهای پیام/ ۲۵۲
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0