تمدن غالب در این قرن، تمدن اسلامی است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: تمدن غالب در این قرن، تمدن اسلامی است و اگر نتوانند آن را براندازی کنند، اسلام بر جهان مسلط خواهد شد. در این میان، ایران و انقلاب اسلامی به‌عنوان نماد هویت سیاسی اسلام در معادلات بین‌المللی مطرح هستند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله سیداحمد علم الهدی در دیدار با ائمه جمعه و جماعات و روحانیون موثر در هفت منطقه اهل سنت استان کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، ضمن خیرمقدم به علمای حاضر در این نشست، اظهارداشت: امیدوارم شما عزیزان که در زمینه ترویج اسلام و احیای زکات فعالیت می‌کنید، مورد لطف و عنایت خاصه امام رضا (ع) قرار بگیرید.

وی با اشاره به سخنان امیرالمؤمنین (ع) درباره شناخت‌های راهبردی در زندگی، افزود: سه شناخت مهم که در زندگی باید به آن توجه داشت شامل شناخت مبدأ، موقعیت فعلی، و مقصد است. آنچه امروز برای ما اهمیت بیشتری دارد، درک صحیح موقعیت فعلی است تا بتوانیم مسیر درست و راهبردی را برای امت اسلام مشخص کنیم.

دشمنی آمریکا با اسلام، ریشه در هویت اسلامی دارد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر دشمنی آشکار آمریکا با اسلام، ادامه داد: دشمنی آمریکا با ما نه به دلیل منابع انرژی یا انقلاب اسلامی، بلکه به دلیل ذات اسلام است. تمام قدرت‌های جهانی در اصل دشمنی با اسلام متحد هستند، هرچند روش‌های مختلفی را برای این هدف به کار می‌گیرند. توسعه ارتباطات جهان را به دهکده‌ای تبدیل کرده که همه به دنبال حاکمیت مطلق بر آن هستند. چالش اصلی آمریکا در مسیر جهان‌خواری، فرهنگ اسلامی است.

وی اضافه کرد: آمریکا و دیگر قدرت‌های جهانی به این موضوع اذعان دارند که قرن بیست‌ویکم قرن ایدئولوژی و تمدن است، نه قرن زور و زر؛ تمدن غالب در این قرن تمدن اسلامی است و اگر نتوانند آن را براندازی کنند، اسلام بر جهان مسلط خواهد شد. در این میان، ایران و انقلاب اسلامی به‌عنوان نماد هویت سیاسی اسلام در معادلات بین‌المللی مطرح هستند.

آیت‌الله علم‌الهدی بر اهمیت مقاومت در برابر دشمنان و چالش‌های داخلی تأکید کرد و گفت: اگر ما به نقطه‌ای برسیم که جز خدا چیزی نداشته باشیم، خداوند یار و یاور ما خواهد بود. اما اگر خود را کنار بکشیم و فقط از خدا انتظار حل مشکلات را داشته باشیم، این رویکرد اشتباه است. مقاومت در برابر دشمنان و حل مشکلات داخلی همچون مسائل اقتصادی و معیشتی، از ضرورت‌های اساسی است.

وی از علما خواست که در مساجد و حوزه‌های علمیه مبلغان زکات را تربیت و اعزام کنند و افزود: احیای زکات، راهی برای تقویت قشر محروم و جریان مقاومت است البته روش‌های جمع‌آوری زکات نیازمند بازنگری و بهبود است و کمیته امداد باید با برنامه‌ریزی دقیق‌تری سطح زکات در جامعه را افزایش دهد تا بتوان قشر محروم را مقاوم‌تر کرد و جریان مقاومت را در جامعه قدرتمندتر ساخت.

در پایان، عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد:تقویت مقاومت در برابر دشمنان خارجی و مشکلات داخلی وظیفه‌ای جمعی است و همه ما باید در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

انتهای پیام/۲۸۲

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]