آمار سقط جنین در اردبیل باید کاهش یابد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: آمار سقط جنین در استان اردبیل بالاست و باید این آمار را با راهکارهای مناسب به حداقل کاهش دهیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد داورنیا عصر دوشنبه در نشست با مسئولان مرکز نفس در اردبیل اظهار کرد: در این مرکز شناسایی زوجین که در مسیر سقط جنین قرار گرفتند، انجام شده و با ارائه مشاورهها و راهنماییهای درست سعی می کنند تا آنها را به فرزندآوری و رفع مشکلات احتمالی بیش از گذشته امیدوار کنند.
وی تصریح کرد: همکاران ما در مراکز بهداشت و درمان سعی میکنند تا خانوادههای ناامید از فرزندآوری و در معرض سقط جنین را به این مرکز شناسایی کنند که سال گذشته از ۲۰۰ زوج شناسایی شده، ۱۷۰ نفر از آنها از سقط عمدی منصرف شده و فعالیت آنها منجر به تولد ۶۰ فرزند شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: سقط جنین به صورت عمدی نه تنها کار حرام بوده بلکه عوارض جسمی زیادی را برای مادران به همراه دارد که متأسفانه این کار به صورت عمدی در برخی از مراکز انجام میشود که دانشگاه علوم پزشکی سعی دارد با مراقبتهای بیشتر جلوی سقطهای جنین به ویژه به صورت غیرقانونی و عمدی را بگیرد.
داورنیا افزود: متأسفانه آمارها نشان میدهد که در طول سال یکهزار و ۷۰۰ سقط جنین در استان انجام میشود که بیش از نیمی از آنها به صورت عمدی بوده و مشکلات جدی جسمی، روحی و روانی را برای زوجین به ویژه مادران به همراه دارد.
وی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: به هیچ وجه این سقطها قابل قبول نیست و از طریق کمیسیون پزشکی قانونی با تشکیل پرونده به خطای افراد خاطی رسیدگی شده و در صورتی که چهار ماه کامل از زمان بارداری گذشته باشد، افراد مجرم به مراکز قضایی معرفی میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: با راهاندازی مرکز نفس در اردبیل سعی بر این است تا زمینه منصرف کردن خانوادهها از سقط جنین فراهم آمده و با حمایتهای همهجانبه به صورت مادی و معنوی این خانوادهها که عمدتا به دلیل مشکلات مالی و تأمین معاش اقدام به سقط جنین میکنند، از این کار منصرف شده و حمایتها و پشتیبانیهای قانونی از این خانوادهها انجام شود.
داورنیا بیان کرد: باید در قالب قانون جوانی جمعیت خانوادههای با مشکلات اقتصادی مورد حمایت قرار گیرند تا زمینه فرزندآوری آنها فراهم آمده و امکانات و پشتیبانیهای لازم نیز از آنها انجام شود.
انتهای پیام/۱۳۱/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0