حلقه مفقوده در روستاهای کرمانشاه اقتصاد است

استاندار کرمانشاه گفت: حلقه مفقوده در روستاهای کرمانشاه اقتصاد است در حالی که توجه به اقتصاد در روستا به معنای توجه به معیشت مردم است.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در آیین تحویل ۸۸ دستگاه نیستن کمپرسی حمل پسماند به دهیاری‌ها که در استانداری برگزار شد اظهار کرد: امروز حلقه مفقوده در روستا موضوع اقتصاد است و باید به حوزه اقتصاد روستا به صورت ویژه توجه کرد.

وی با بیان اینکه توجه به اقتصاد در روستا به معنای توجه به معیشت مردم است عنوان کرد: چنانچه شاهد افزایش مهاجرت از روستا به شهر هستیم نتیجه بی‌توجهی به این حلقه مفقوده است.

استاندار کرمانشاه گفت: در حوزه‌های عمرانی و خدماتی اتفاقات خوبی در روستاها انجام شده خدمات عمرانی انجام شده به طوری که در برخی مناطق بیش از نیاز روستا است و این نشان می‌دهد تمرکز ما روی خدمات عمرانی بود و به حوزه اقتصادی کمتر توجه شده است. 

حبیبی با اشاره به اینکه برای تکمیل این حلقه باید به اقتصاد روستا توجه شود افزود: اقتصاد روستا در استان باید فعال شود و روستا باید کانون اقتصادی شود در غیر این صورت باید شاهد کاهش مستمر جمعیت روستایی باشیم.

وی با تأکید بر اهمیت توجه به گردشگری و بوم‌گردی در روستاها عنوان کرد: غالب روستاهای استان کرمانشاه شرایط لازم را برای بوم‌گردی دارند و بخش دولتی باید بستر لازم را برای استفاده از این ظرفیت فراهم کند. 

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه منظومه‌های روستایی باید جدی گرفته شود گفت: توصیه اصلی و اولویت‌دار من فعال کردن منظومه‌های روستایی است زیرا راه نجات روستاها و فعالیت‌های اقتصادی همین است و عزم من برای این موضوع جدی است و در صورت نیاز کمک مالی و معنوی می‌شود.

حبیبی با اشاره به مدیریت پسماند زباله در روستاها عنوان کرد: مسائل زیست محیطی در حمله دفن زباله در روستاها باید جدی گرفته شود و چنانچه مکان‌های دفع زباله افزایش یابد خاصیت خود را از دست می‌دهد.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از صنایع دستی بومی هر منطقه گفت: صنایع دستی و بومی باید احیا و تقویت شوند زیرا صنایع کوچک و مشاغل خانگی بیشتر از واحد‌های بزرگ توانایی مهار نرخ بیکاری را دارند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به برگزاری جشنواره‌های محصولات برند در استان افزود: این جشنواره‌ها بارد فعال و معرفی شوند.

حبیبی با اشاره به حمایت از راه‌اندازی نیروگاه‌های کوچک خورشیدی در استان عنوان کرد: نقاط مختلف استان از نظر زاویه و میزان تابش مناسب، ظرفیت انرژی خورشیدی را دارد.

وی گفت: نیروگاه‌های کوچک خورشیدی می‌تواند در نقاط مختلف راه‌اندازی شود و سیستم بانکی و دولتی نیز در این زمینه حمایت ویژه می‌کنند.

استاندار کرمانشاه توجه به حوزه فرهنگی و ورزشی و استفاده از ظرفیت روحانیون و استفاده از منابع بومی برای ساخت و سازها را از دیگر موارد مورد انتظار در حوزه روستاها عنوان کرد. 

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]