رشد قارچگونه سازههای موقت در یاسوج + تصاویر
رشد قارچگونه سازههای موقت و ناایمن در شهر یاسوج و بیتوجهی شهرداری نشانه خوبی نیست، زیرا بیش از هر چیز رد پای افراد ذینفع در شهرداری و مالکین ذینفوذ را به نمایش میگذارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، این روزها مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در حالی عنوان “پایتخت طبیعت” را به یمن وجود مناظر طبیعی یدک میکشد که وصلههای ناجور و مبلمان به هم ریخته و ناموزون عملا این موضوع را زیر سؤال میبرد و یکی از مصادیق این ناهمخوانی و به هم ریختگی وجود سازههای موقت و ناایمن در جای جای این شهر است.
سازههای ناایمن و ناموزنی که بدون أخذ پروانه و بدون رعایت اصول اولیه مهندسی مانند قارچ، هر گوشه از شهر سر بر میآورند، شواهد و قرائن و رشد روافزون این سازهها نشان از این است که این مجوزها توسط افراد ذینفع در شهرداری بوده و در واقع شهرداری نقش پررنگی در این پدیده شوم دارد.
بررسیها نشان میدهد این موضوع علاوه بر اینکه امنیت شهروندان را به دلیل عدم رعایت اصول ساختوساز متناسب با قواعد و قوانین نظام مهندسی، عاملی در از بین بردن سیما و فضای شهری در نقاط تجاری شهر مانند بلوار انقلاب، کشاورز، عدل و سی متری رضایی شده است.
این برای شهروندان و عامه مردم جای سؤال بوده که در زمان بحران احتمالی با سقفهای پلیتی سازههای موقت چگونه باید کنار آمد، ولی در عوض مدیریت شهری در خواب زمستانی فرورفته و چشمان خود را بر این پدیده شوم بسته است و دل خوش به این بوده که در این شرایط بد اقتصادی که شهرداری در اجرای کوچک ترین پروژههای مورد نیاز شهروندان مانده، برای بازسازی و مبلمان دفتر شهردار هزینه هنگفت کرده و با افتخار فیلم از دفتر شهردار گرفته و با افتخار در فضای مجازی منتشر کنند.
به طور حتم صاحبان سازههای موقت در یاسوج افراد صاحب منصب و نفوذ اجتماعی بوده زیرا مگر میشود بدون پروانه ساخت در یک ملک، فضای کسب و کار راه انداخت آن هم فضایی که از تمامی امکانات شامل آب، برق، تلفن، گاز و …بهرهمند است، مگر قانون نگفته بدون پروانه ساخت نباید خدمات ارائه شود.
مخالفت مدیریت شهری با احداث سازههای موقت
کیوان آشنا شهردار یاسوج در این زمینه به تسنیم گفت: ضمن جلوگیری از ساخت سازه های موقت، پیگیری جهت صدور رأی و تخریب تعدادی از سازههای موقت در مدت کوتاهی صورت گرفته و بخش اعظمی از این موارد از ادامه ساخت و سازهای خلاف جلوگیری شده است.
هدایت اکبری رئیس شورای شهر یاسوج نیز با تأکید بر اینکه با هرگونه سازه موقت مخالف هستیم، افزود: واقعیت امر سازه موقت در شهر احداث میشود و دنبال جلوگیری هستیم و در کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز مطرح میشود که به کارشناس دادگستری ارجاع داده میشود و برخی را کارشناس نظر میدهد که سازه پایدار بوده و ناایمن نیست که با این نظر دیگر ما نمیتوانیم کاری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برخی از سازههای موقت بعد از طرح در کمیسیون ماده ۱۰۰ و نظر کارشناس دادگستری مبنی بر ناایمن بودن دستور تخریب گرفته که اجرایی خواهند شد و نمیتوان به صراحت بحث کارکنان ذینفع در شهرداری و مالکان ذینفوذ را در زمینه احداث سازههای موقت مطرح کرد.
به گزارش تسنیم، افزایش روزافزون سازههای موقت در شهر یاسوج و انجام سازههای داربست فلزی در مکانهای با بیش از یک هزار متر مربع و دور ماندن از چشم کارکنان شهرداری جای سؤال بوده که امیدواریم در این زمینه تدبیری شود تا چهره پایتخت طبیعت ایران(یاسوج) بیش از این، زشت نشود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0