بانک‌ها اراده‌ای به پرداخت تسهیلات به عشایر ندارند

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: بانک‌های عامل در اردبیل هیچ اراده‌ای برای پرداخت تسهیلات کم‌بهره به عشایر ندارند‌.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان عشایر اردبیل، علی پیرجاهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: بانک‌های صادرات، مهر ایران و رسالت اراده جدی برای اجرای تعهد خود برای تسهیلات خوداشتغالی به جامعه عشایری ندارند که این مغایر با عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در توجه جدی به معیشت عشایر است‌.

وی با ابراز گله‌مندی از مدیران این بانک‌ها در اردبیل تصریح کرد: تا پایان دی ماه بانک صادرات هشت درصد، بانک مهر ایران ۱۷ درصد و بانک رسالت صفر درصد در پرداخت تسهیلات به عشایر به تعهداتشان عمل کرده‌اند.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با بیان اینکه چنین عملکرد ضعیفی مغایر با حمایت از تولید است، گفت: با این کم‌کاری‌ها دیگر نمی‌توان ادعا کرد که در تحقق فرامین مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال نقش داشته‌ایم.

پیرجاهد با ابراز تأسف از اینکه بانک‌های عامل ادعا می‌کنند از مرکز مجوز بیشتری برای پرداخت تسهیلات صادر نشده است، افزود: جای تأسف است که عده‌ای شعار عشایر ذخایر انقلاب هستند را سر می‌دهند اما در عمل، مغایر با آن رفتار می‌کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای عبور از جنگ اقتصادی و تحریم‌ها باید مثل دوران دفاع مقدس با همدلی، وحدت و اطاعت‌پذیری از ولایت فقیه و بسیج کردن تمام امکانات و ظرفیت‌ها برای پیشرفت و پیشبرد خدمت‌رسانی داشته باشیم.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل اضافه کرد: تنها نسخه و مدلی که می‌تواند ما را از تحریم و جنگ اقتصادی عبور دهد، اجرای درست اقتصاد مقاومتی است که آن هم باید از روی اعتقاد و باور باشد‌.

پیرجاهد بیان کرد: شرکت‌های تعاونی یکی از ظرفیت‌های مهم مردمی کردن اقتصاد و خدمت‌رسانی به جامعه است که باید از این قابلیت‌ها به نحوه احسن استفاده کرد.

وی در ادامه یادآور شد: بیش از یک هفته است تأمین نهاده در سامانه بازرگانی‌ها با عنوان ۲ حساب قابل دریافت هست.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با اشاره به اینکه در این یک حساب با اقدام نرخ دولتی و حساب دیگر شخص ثالث و زیرمیزی مشهود است، تصریح کرد: اگر اتحادیه و شرکت‌ها مجبور به خرید این نهاده‌ها شوند مبلغ زیرمیزی را چگونه در تراز مالی و اسناد حسابداری اعمال خواهند کرد و اگر خرید نکنند در تأمین نهاده عشایر و دامداران چگونه نقش‌آفرین باشند.

پیرجاهد گفت: این در حالی است که واردات نهاده با ارز ترجیحی وارد می‌شود و وجود ناترازی در مبالغ تأمین نهاده‌های دامی مشکل‌آفرین خواهد بود.

انتهای پیام/۱۳۲/.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]