رفع محرومیت‌ها نیازمند ورود نهادهای تسهیل‌گر‌ است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: رفع عقب ماندگی و محرومیت‌ها و کاهش فاصله در شاخص های توسعه‌ای استان با تلاش نهادهای حمایتی و تسهیل گر بهبود پیدا می‌کند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید احسان عسکری عصر امروز در جلسه مشترکمدیران عامل برخی بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد با مدیران بنیاد علوی اظهار داشت: انتظار کی‌رود بنیاد علوی توجه بیشتری به مناطق دورافتاده این استان داشته باشد زیرا عمق محرومیت بسیار زیاد است.

وی با اشاره به حجم مشکلات و محرومیت‌های استان عنوان کرد: محورهای خدمات‌رسانی بنیاد علوی در حوزه‌های اشتغال، سلامت و آموزش است و به دلیل محرومیت‌ها و عقب ماندگی‌هایی که داریم مناسب ترین استان برای بهره‌مندی از خدمات بنیاد علوی هستیم.

عسکری با اشاره به محرومیت ها در برخی مناطق استان، تاکید کرد: رفع عقب ماندگی و محرومیت‌ها و کاهش فاصله در شاخص‌های توسعه‌ای با تلاش نهادهای حمایتی و تسهیل گر بهبود پیدا می کند و با وجود ظرفیت‌های مختلف و فراوان اما منابع مالی در استان ناچیز و باید جایگاه خود را در این زمینه ارتقاء دهیم.

وی خواستار توجه بیشتر این بنیاد به مناطق محروم استان شد و بیان کرد: امید داریم با تلاش ها و حمایت‌های بنیاد علوی از استان ظرف پنج سال آینده در زمینه‌های مختلف اشتغال، سلامت، آموزش و حوزه‌های عمرانی اقدامات خوبی صورت بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بهره برداری از ۳۳ پروژه عمرانی در استان توسط بنیاد علوی و تقدیر از عملکرد این بنیاد، افزود: پروژه‌های دیگری در سطح استان توسط بنیاد علوی در دست احداث بوده که برخی از آنها تا پایان سال به بهره برداری می رسند.

عسکری با اشاره به معرفی طرح‌های اشتغالزایی بنیاد علوی به بانک‌ها تاکید کرد: بانک‌ها پرداخت تسهیلات به پرونده های مربوط به بنیاد علوی را تسریع دهند و اگر در جایی اشکالی وجود دارد اعلام کنند تا با پیگیری در کوتاه مدت مشکل رفع شود و بانک ها پرداخت تسهیلات جزء ۳ و ۴ را به صورت کاملا و دقیق رصد کنند و نسبت به پرداخت آن اهتمام جدی داشته باشند.

وی پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مردم را زمینه ساز تحقق شعار سال دانست و گفت: پرداخت به موقع تسهیلات اشتغالزایی فرصت را برای مشارکت مردم در بخش اقتصادی فراهم می‌کند.

مدیر قرض الحسنه بنیاد علوی هم با اشاره به فعالیت این بنیاد در بیش از سه هزار نقطه در ۲۹ استان کشور گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان برای اشتغالزایی در این استان در نظر گرفته شده است که بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان از منابع داخلی بنیاد است.
محمدمهدی اشراقی خاطرنشان کرد: بنیاد علوی ۲ هزار و ۸۹۹ متر مربع زمین چمن ورزشی در استان احداث کرده است که باعث توسعه حوزه ورزش در مناطق محروم استان شده و این بنیاد درصدد است تا برای رفع مشکلات مناطق دورافتاده و محروم اقدامات بیشتری به عمل آورد.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]