توسعه مراکز تحقیقاتی در حوزههای مختلف تولید کشور ضروری است
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران بر لزوم توسعه مراکز تحقیقاتی در حوزههای مختلف تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، فرجالله معماری در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان سمنان با بیان اینکه پژوهشهای تحقیقاتی میتواند تأثیرات عمیق و پایداری در ابعاد مختلف جامعه داشته باشد، افزود: با بررسیهای علمی و ارزیابیهای دقیق، دولتها میتوانند برنامههای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را طراحی کنند.
وی با تأکید بر اینکه این طراحیها شرایط زندگی مردم را بهبود میبخشد، اظهار داشت: با تربیت پژوهشگران و ایجاد مراکز تحقیقاتی معتبر علاوهبر ارتقای سطح علمی جامعه به تقویت اقتصاد دانش بنیان و رشد اجتماعی و رفاه عمومی کمک میشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با اشاره به استفاده از پژوهش علمی، اعلام داشت: شناسایی و تحلیل دقیق مشکلات جامعه با تکیه بر پژوهش علمی راهحلهای مؤثری برای مشکلات مختلف اجتماعی مانند بیکاری، فقر، نابرابری اجتماعی، فساد اداری، مشکلات زیستمحیطی و… را بههمراه دارد.
معماری با بیان اینکه پژوهش کاربردی در طراحی سیاستهای عمومی و برنامههای توسعه کشور تأثیرگذار است، بیان کرد: پژوهش علمی در حوزههای مختلف مانند فناوری، مهندسی، کشاورزی، علوم پزشکی و… میتواند به نوآوری و رشد اقتصادی کمک کند.
وی همچنین توسعه در فناوری جدید، ارتقای صنایع موجود و ایجاد فرصتهای شغلی جدید را درنتیجهی استفاده از پژوهشهای علمی دانست و گفت: با استفاده از پژوهشهای علمی میتوان شاهد تغییر و تحول اقتصادی در جامعه بود.
رئیس کمیسیون اقتصاد کلان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه تحول جامعه ایرانی نیازمند تلاش پژوهشگران است، گفت: تکیه بر پژوهشهای علمی، تجربی، فرهنگی و سیاسی توسعه و پیشرفت جامعه را به دنبال دارد.
معماری با اشاره به اینکه استفاده از پژوهشهای اجتماعی و فرهنگی میتواند کمکی به شناخت بهتر نیازها، چالشها و خواستههای اقشار مختلف جامعه شود، افزود: پژوهش فرهنگی میتواند باعث تقویت هویت ملی، ارتقای آگاهیهای اجتماعی و حتی بهبود روابط بین فرهنگی داخل و خارج کشور شود.
وی با بیان اینکه پژوهشهای فرهنگی میتواند به تحولات مهمی در جامعه ایرانی بیانجامد، اظهار داشت: تقویت ارزشهای اجتماعی و ترویج فرهنگ گفتوگو و همکاری و اصلاحات در ساختار اجتماعی را میتوان با تکیه بر پژوهش فرهنگی رقم زد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان همچنین با تأکید بر اینکه پژوهشهای علمی و تجربی میتواند به شناسایی مؤثرترین سیاستها برای حل مسائل جامعه بپردازد، عنوان داشت: ما با اتکا به دانش پژوهان جوان و نوآور میتوانیم توسعه و پیشرفت در جامعه را اجرایی کنیم.
معماری ارائه راهحلهای ترویج فرهنگ پژوهشی را فرصتی برای بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ایران دانست و اعلام داشت: پژوهش نهتنها ابزاری شناسایی مشکلات جامعه است، بلکه میتواند بهعنوان کاتالیزور برای حل مشکلات و تحولات مثبت در جامعه عمل کند.
وی با تأکید بر اینکه پژوهشهای بینالملل نیز در جهت ارتقای جایگاه ایران در سطح جهانی مؤثر است، عنوان داشت: از طریق پژوهش در زمینههای مختلف مانند روابط بینالملل، سیاستهای خارجی، حقوق بشر و مطالعات منطقهای ایران میتوانیم نقش بیشتری در فرایند جهانی ایفا کرده و از این طریق افزایش قدرت نرم خود و تأثیرگذاری در عرصه بینالملل را داشته باشیم.
انتهای پیام/۳۶۳/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0