سرمای منفی ۱۰ درجه سانتیگراد به جان تبریز نشست
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی اعلام کرد: در این بازه زمانی دمای تبریز در گرمترین زمان به یک درجه بالای صفر و در سردترین زمان به منفی ۱۰ درجه سانتی گراد رسید و دمای فعلی (۹ صبح) این شهر منفی هشت درجه سانتی گراد است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمد امیدفر با اشاره به اینکه هوای تبریز در شب گذشته به زیر ۱۰ درجه سانتیگراد رسید، اظهار داشت: سردترین هوای استان با منفی ۱۹ درجه از تیکمه داش بستانآباد گزارش شده است.
وی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته پس از تیکمه داش، هشترود، چاراویماق و سراب با دمای منفی ۱۷ درجه به ترتیب سردترین شهرهای استان بودند و جلفا با دمای مثبت چهار درجه سانتی گراد گرمترین شهر بود.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی اعلام کرد: در این بازه زمانی دمای تبریز در گرمترین زمان به یک درجه بالای صفر و در سردترین زمان به منفی ۱۰ درجه سانتیگراد رسید و دمای فعلی (۹ صبح) این شهر منفی هشت درجه سانتیگراد است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت پنج درجه کاهش یافته است.
امیدفر با بیان اینکه برودت هوا تا روز چهارشنبه در استان ادامه می یابد، افزود: با توجه به ادامه برودت و کاهش دما در سطح استان، احتمال کولاک برف، یخبندان و لغزندگی جادهها در مناطق کوهستانی و سردسیر وجود دارد.
وی از مردم خواست در مصرف حامل های انرژی صرفه جویی کرده و از پوشاک زمستانی در منازل استفاده کنند و دستگاه های خدماتی نیز اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از یخ زدگی معابر و جاده ها را انجام دهند.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی همچنین به هموطنان توصیه کرد از تردد غیرضروری به مناطق کوهستانی و برفگیر استان خودداری کنند و در صورت ضرورت تجهیزات و پوشاک زمستانی به همراه داشته باشند.
امیدفر گفت: با توجه به خروج سامانه بارشی از جو استان و سکون و پایداری جو استان تا اواخر هفته، احتمال افزایش غلظت آلایندههای جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان به ویژه تبریز وجود دارد.
براساس این گزارش، آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.
آذربایجان شرقی همواره زیر تأثیر بادهای سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و ربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0