حضور ۵۷۶ عکاس در نهمین جشنواره ملی عکس «فیروزه» تبریز

رئیس هیئت داوران نهمین جشنواره عکس فیروزه از برگزاری نهمین دوره جشنواره عکس فیروزه با حضور ۵۷۶ عکاس از سراسر کشور و ارسال بیش از ۸۰۰ اثر در بخش تک‌عکس و مجموعه‌عکس خبر داد.

– اخبار استانها –

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، هیأت داوران نهمین جشنواره ملی عکس «فیروزه» تبریز، امروز همزمان با آئین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش ” مجموعه عکس” این رویداد هنری را معرفی کرد.

رتبه نخست این بخش، به سید متین هاشمی، با عنوان «آنها می‌بینند»، رتبه دوم به امیرعلی نواده شهلا با عنوان « رنگرزی و نقاشی» و رتبه مقام سوم به مجموعه عکسی از طاهره رخ‌بخش با عنوان «ورزش معلولین و جانبازان»  تعلق گرفت.

نفر شایسته تقدیر در بخش مجموعه عکس نیز به مجموعه مهرداد صدق‌روحی با عنوان «مترو تبریز» تعلق گرفت.

نفرات برگزیده دیگر این بخش نیز به مینا نوعی در موضوع «تبریز بهشت ماندگار»، رضا عبدی، در موضوع «روایت آذربایجان تبریز اولین‌ها»، مهران چراغچی، در موضوع «هویت تاریخی، میراث فرهنگی و معنوی تبریز» ، محمدرضا بهمرام، در موضوع «تبریز مهد شهدای عاشورایی»، علی حامد حق‌دوست، در موضوع «تقدیر» ، زهرا رستم‌زاده، در موضوع «تبریز شهر دوست دار کودک» میثم اخبارزاده تهران، در موضوع «تبریز و توسعه شهری» و مهرورز احمدی در موضوع «عشق بازی با تراکتور» تعلق گرفت.

عکسی ماندگار از پاکبان تبریزی در حال نیایش در مجموعه ائل‌گلی، در نهمین جشنواره سراسری عکس فیروزه تبریز جایزه ویژه شهردار تبریز را از آن خود کرد. این عکس که توسط ناصر توکلی در بوستان تاریخی تفریحی ائل گلی تبریز ثبت شده است، توانست به عنوان جایزه ویژه شهردار تبریز انتخاب و از عکاس این صحنه ماندگار همچنین از صبرعلی فلاح، این پاکبان تلاشگر تقدیر به عمل آمد.

همچنین، جایزه ویژه استاد هادی شفائیه در بخش تک عکس به پاس نگاه نو و ارزشمند حرفه‌ای به امین شهامی‌پور رسید.

کمال‌الدین شاهرخ، رئیس هیات داوران نهمین جشنواره عکس فیروزه از برگزاری نهمین دوره جشنواره عکس فیروزه با حضور ۵۷۶ عکاس از سراسر کشور و ارسال بیش از ۸۰۰ اثر در بخش تک‌عکس و مجموعه‌عکس خبر داد.

وی با قدردانی از همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز در برگزاری این جشنواره افزود: در این دوره، ۴۷ عکس از ۸۰۰ اثر ارسال شده در بخش تک‌عکس و ۱۷ مجموعه‌عکس از میان ۱۰۷ مجموعه ارسالی به نمایشگاه راه یافتند.

رئیس هیات داوران نهمین جشنواره عکس فیروزه ادامه داد: وقفه‌ای که در برگزاری جشنواره افتاد، سبب شد تا انرژی تازه‌ای در حوزه عکاسی استان‌ها شکل گیرد و آثار زیادی به دبیرخانه ارسال شود. این امر کار داوری را دشوار کرده است.

شاهرخ تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف جشنواره، توجه به نگاه هنرمندانه به زیبایی‌های تبریز و هویت این شهر است. 

وی افزود: باید تلاش کنیم تا این آثار نمایانگر هویت واقعی تبریز باشند.

رئیس هیات داوران نهمین جشنواره عکس فیروزه ادامه داد: این جشنواره با حمایت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری تبریز برگزار شد و از عکاسان می‌خواهیم تا در این زمینه فعال‌تر شوند و آثار برجسته‌تری ارائه دهند.

شاهرخ در پایان ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد تولید آثار فاخر و شایسته‌ای از عکاسان تبریزی باشیم که ظرفیت‌های هنری این شهر را به نمایش بگذارند.

تبریز می‌تواند به قطب اصلی گردشگری تبدیل شود

غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز امروز در آیین اختتامیه نهمین جشنواره عکس فیروزه در پردیس رسانه و هنر تبریز با اشاره به این موضوع، اظهار کرد: تبریز به عنوان یکی از کلانشهرهای ایران، ظرفیت‌ها و ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که باید به صورت کامل و صحیح به جهانیان معرفی شود.

وی با قدردانی از تلاش شهرداری و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز در برگزاری جشنواره عکس فیروزه افزود: در این مدت عکاسان توانستند به زیبایی‌های تبریز و جنبه‌های مختلف شهر از جمله جاذبه‌های مذهبی، تاریخی و فرهنگی پرداخته و با آثار خود، نگاهی نو به این شهر ارائه دهند.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز بر لزوم معرفی همه‌جانبه ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری تبریز تأکید کرد و افزود: تبریز نخستین پایتخت جهان تشیع است و از جایگاه ویژه‌ای در تاریخ ایران و جهان برخوردار است. 

احمدی ادامه داد: این شهر به عنوان مرکز فرهنگی، اقتصادی، بازرگانی، سیاسی و نظامی در منطقه شمالغرب کشور، نقشی کلیدی ایفا می‌کند که بر کسی پوشیده نیست.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت تاریخ‌نگاری آذربایجان افزود: وظیفه همه ماست که تاریخ صحیح و کامل این منطقه را ثبت و ترویج کنیم. در این راستا، جشنواره عکس فیروزه فرصت مناسبی است تا تبریز از جنبه‌های مختلف معرفی شود.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز همچنین به نقش تبریز در رویدادهای تاریخی مهم نظیر مشروطه و انقلاب اسلامی اشاره کرد و از اهمیت قیام ۲۹ بهمن تبریز در تاریخ کشور یاد کرد.

احمدی اضافه کرد: با این حال، نتوانستیم به درستی در حد جایگاه واقعی این قیام اقدامات لازم را انجام دهیم و باید امسال در راستای معرفی این قیام و نقش رزمندگان عاشورایی و شهدای مدافع حرم اقدامات فرهنگی مؤثری انجام دهیم.

وی تأکید کرد: تبریز با جاذبه‌های مذهبی، تاریخی و فرهنگی فراوان می‌تواند به قطب اصلی گردشگری تبدیل شود و هنر، بهترین ابزار برای معرفی این شهر به ایرانیان و جهانیان است. 

رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز افزود: ما باید این شهر را به عنوان یک مقصد مهم گردشگری معرفی کنیم و این تکلیف ماست که در این مسیر گام برداریم.

 

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]