احیای بافت تاریخی قم سبب تحول در گردشگری استان قم میشود
استاندار قم گفت: در قم زمینهای خوبی برای تولید انرژی خورشیدی وجود دارد و ۳۰ هزار هکتار از مناطقی که کانون گردوغبار هستند را میتوان تحت پوشش پنلهای خورشیدی قرار داد که هم سبب برطرف شدن مشکل ریزگردها و هم حل ناترازی انرژی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، اکبر بهنامجو در جلسه هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم با اشاره به ضرورت توجه به کار کارشناسی در زمینه مباحث توسعه استان و شهر قم افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی و ناترازی انرژی که استان قم با آن مواجه است، برای اتخاذ تصمیمات توسعهای در قم نیازمند خرد جمعی هستیم تا مسایل در حوزههای مختلف مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و بتوان پاسخی برای آیندگان داشته باشیم.
وی با اشاره به نقش مهم صنعت ساختمان در حوزه بهینه سازی مصرف انرژی گفت: ساخت و سازها باید به گونهای باشد در شرایط فعلی که ناترازی انرژی وجود دارد، حداکثر بهرهبرداری و کمترین مصرف انرژی را داشته باشند و نظام مهندسی در این حوزه باید ورود جدی داشته باشد.
استاندار قم با تأکید بر توجه جدی به موضوع معماری و شهرسازی قم افزود: انتقاداتی در این حوزهها وجود دارد که قم معماری مشخصی ندارد و رهبر معظم انقلاب هم در سفر به شهر مقدس قم بر این موضوع تأکید کردند.
بهنامجو با اشاره به مشکلات متعدد بافت تاریخی قم گفت: هماکنون ۳۰۰ هکتار بافت تاریخی در هسته مرکزی شهر قم و در نزدیکی حرم مطهر حضرت معصومه(س) وجود دارد که احیای آن میتواند موجب تحول در بخش گردشگری شود.
وی با بیان اینکه منطقه جمکران به محدوده شهر قم اضافه شده، اما هم اکنون شاهد سکونتگاههای غیررسمی در آن منطقه هستیم ابراز امیدواری کرد؛ با به روزرسانی طرح جامع گردشگری این منطقه هم متحول شود.
بهنام جو با اشاره به طی مراحل دریافت مجوز تولید ۵۰۰ مگاوات برق در استان افزود: در قم زمینهای خوبی برای بهره گیری و تولید انرژی خورشیدی وجود دارد و ۳۰ هزار هکتار از مناطقی که کانون گردوغبار هستند را میتوان تحت پوشش پنلهای خورشیدی قرار داد که این امر از سویی موجب برطرف شدن مشکل ریزگردها و از سویی دیگر، سبب حل ناترازی انرژی خواهد شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0