استفاده از «هوش مصنوعی» در امر تبلیغ ضروری است

معاون دفتر تبلیغات اسلامی گفت: استفاده از «هوش مصنوعی» در امر تبلیغ ضروری است و مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه هوش مصنوعی رونمایی از سامانه «دین دان» بوده که این سامانه وظیفه پاسخگویی به سؤالات دینی مبتنی بر هوش مصنوعی را برعهده دارد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام روستاآزاد در نشست مبلغین نخبه و سرگروه‌های تبلیغی استان اصفهان در قم با اشاره به خود آیه ۳۳ سوره فصلت «وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِمَّنْ دَعَا إِلَی اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِی مِنَ الْمُسْلِمِینَ»، گفت: بسیاری از مردم به خدا دعوت می‌کنند و کارهای صالح انجام می‌دهند، اما اگر این عمل‌ها از اعتقاد قلبی نباشد، تأثیر لازم را نخواهد داشت.

وی افزود: مرحوم علامه طباطبایی نیز بر این نکته تأکید داشتند که دعوت به خدا و انجام عمل صالح باید از اعتقاد قلبی نشأت بگیرد تا اثرگذار باشد. اگر این سه ویژگی در فرد جمع شود، او مشمول «من احسن» خواهد شد.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بر ضرورت تقویت و توانمندسازی طلاب از همان ابتدای طلبگی تأکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت و امکانات در راستای توانمندسازی و ارتقاء دانش و مهارت طلاب یک سرمایه گذاری در امر تبلیغ است.

حجت‌الاسلام روستا آزاد تصریح کرد: مرکز آموزش های کاربردی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، سالانه دوره های متعددی از جمله دوره تربیت مربی کودک و نوجوان با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارتی مبلغان و فعالان فرهنگی در سراسر کشور به صورت حضوری و مجازی برگزار می کند. هم اکنون بیش از ۱۹۰ هزار دقیقه محتوای آموزشی مورد نیاز مبلغان و فعالان فرهنگی، در موضوعات مختلف تهیه و تدوین شده است.

وی اظهار داشت: برای تربیت خطیب برگزاری دوره های آموزشی، کافی نبوده و باید طلاب درقالب گروه ۳۰ تا ۴۰ نفره با یک خطیب توانمند همراه شوند تا بعد از دو سال کارورزی، بتوانیم شاهد خروجی مورد نظر و مطلوب باشیم. روش توانمندسازی طلاب نمی تواند یک روش سازمانی باشد بلکه این انتقال تجارب است که می تواند نقش بسزایی را در این عرصه ایفا کند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در بخش دیگر سخنان خود به موضوع استفاده از «هوش مصنوعی» در امر تبلیغ اشاره کرد و گفت: از جمله اقدامات مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه هوش مصنوعی رونمایی از سامانه «دین دان» بوده که این سامانه وظیفه پاسخگویی به سؤالات دینی مبتنی بر هوش مصنوعی را برعهده دارد. البته با توجه به تصمیمات کلان، مقرر شده است که تمامی ظرفیت ها و داشته ها در این مجموعه در قالب هوش مصنوعی به مخاطب عرضه شود.

وی به قدرت رسانه بر اذهان مخاطب اشاره کرد و گفت: در موضوع سقوط دولت سوریه، گروه مسلحین قبل از اینکه اقدامی در زمینه تسخیر ارتش انجام دهد به تسخیر اذهان مردم توسط رسانه های قدرتمند خود پرداخته است. هم اکنون اذهان مخاطب ما در ایران نیز در این موضوع دچار چالش شده و نیازمند جهاد تبیین است.

انتهای پیام /

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]