تبدیل ایران به هاب انرژی منطقه | شرایط لازم را داریم؟
ایران برای آنکه بتواند به هاب گازی منطقه تبدیل شود، باید چند شرط را داشته باشد.

ایران برای آنکه بتواند به هاب گازی منطقه تبدیل شود، باید چند شرط را داشته باشد.
“تصور کنید در میانه یک جاده خلوت و بیانتها، باک بنزین خودرو شما خالی شود و هیچ جایگاه سوختی در اطراف دیده نشود. در چنین لحظاتی، بنزینفروشهای سیار نهتنها ناجی شما هستند، بلکه با قیمتهایی شگفتآور، سود کلانی از این موقعیتهای اضطراری به جیب میزنند! اما واقعاً چقدر باید برای یک لیتر بنزین سیار هزینه کنید؟
در حالی که ایران وارد پنجمین سال خشک پیاپی خود شده و سرانه مصرف آب هر ایرانی به ۱۹۵ لیتر در شبانهروز رسیده، مدیرکل دفتر مدیریت مصرف شرکت آب و فاضلاب کشور از ابلاغ الگوی جدید مصرف آب برای سال ۱۴۰۴ خبر داد و اعلام کرد که مصرف مجاز هر نفر به ۱۳۰ لیتر در شبانهروز کاهش یافته است؛ اقدامی که با هدف سازگاری با شرایط کمآبی و کاهش ۴۸ درصدی مصرف بالای الگو در میان مشترکان انجام شده است.
افزایش زودهنگام دما و کاهش شدید ذخایر آبی نیروگاههای برقآبی، زنگ هشدار کمسابقهای را برای صنعت برق کشور به صدا درآورده است. مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران با تشریح سه عامل اصلی محدودیت در تأمین برق، از کاهش ۷۵ درصدی تولید برقابی نسبت به سال گذشته، افزایش ۸ درصدی پیک مصرف و تأخیر در تعمیرات نیروگاههای حرارتی خبر داد. در این شرایط، همراهی و صرفهجویی مردم بهویژه در ساعات اوج بار، کلید پایداری شبکه برق در روزهای پرمصرف پیشرو خواهد بود.
در شرایطی که تقاضا برای بنزین سوپر در بین صاحبان خودروهای خارجی رو به افزایش است، برنامه واردات این سوخت باکیفیت به بنبست خورد. با بالا رفتن نرخ ارز و افزایش هزینههای واردات، رؤیای بنزین سوپر وارداتی فعلاً در پمپبنزینها متوقف شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0