محمد درویش فعال محیطزیست نوشت:«دو درجه کمتر» که رئیس جمهوری آن را عنوان کرده است، میلیونها متر مکعب به میزان صرفهجویی در انرژی تولیدی ما خواهد افزود. ما توانستهایم بخشی از این ناترازیها را که منجر به استفاده از مازوت سوزی شده است، جبران کنیم. حالا که دیگر نمیتوانیم به سوختن مازوت ادامه دهیم، باید همگان برای فردایی بهتر و برای اینکه ایران ما ایران مفیدتری باشد، صرفهجویی را سرلوحه کار خود قرار داده و به کمپین دو درجه کمتر بپیوندیم.
من همواره در بررسی دلایل ناترازیها، هیچگاه مشکل اصلی را مردم ندانستهام. بلکه معتقدم اولاً؛ دولت باید مقررات و قوانین تشویق کننده را برای مشترکین کم مصرف اعمال کند و ثانیاً؛ خود باید جلوی هدر رفت میلیونها مترمکعب گاز را بگیرد. یعنی این کار را از خود شروع کند. آن وقت است که میتواند از مردم هم انتظار داشته باشد کم مصرف کنند. کاری که از سوی مسعود پزشکیان رئیس جمهوری آغاز شده، میتواند شروع خوبی برای مهار هدررفت انرژی در کشور شود.
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید
26 - دی - 1403
در ماه های اخیر بنزین حاشیه های فراوانی داشته و صحبت های بسیاری درباره افزایش قیمت آن شده است. قیمت بنزین در ایران با نرخ آزاد ۳ هزار تومان است که تقریبا بین ۴ تا ۶ سنت قیمت دارد. این نرخ کمترین قیمت در سراسر دنیا است. مصرف بنزین در سال ۱۴۰۲ تقریبا ۱۱۵ میلیون لیتر در روز بود. این آمار در سال ۱۴۰۳ به ۱۲۵ میلیون لیتر رسید که خبر از افزایش ۱۰ میلیون لیتر در روز می دهد. حال بیاییم تا مصرف بنزین در سایر کشورها را با مصرف بنزین در ایران بررسی کنیم. ۸ کشور چین، برزیل، روسیه، مکزیک، هند، کانادا، امریکا و ژاپن جمعا ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون لیتر روزانه در سال ۲۰۲۲ مصرف داشتند. ایران در همان سال ۲۰۲۲ چیزی بالغ بر ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین مصرف داشته است.
26 - دی - 1403
بیستمین نمایشگاه بینالمللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران «با شعار ایران پایدار با مدیریت تعاملی و فناورانه آب» از سوم تا ششم بهمن با مشارکت شرکتهای داخلی و خارجی برپا میشود.
24 - دی - 1403
مدیرعامل شرکت گاز مازندران، تصریح کرد: مالکان ویلاهای خالی از سکنه میبایست متعهد شوند که از این پس در حالت نبودن در سکونتگاه، گاز مصرفی را قطع کنند.
23 - دی - 1403
حدود ۱۰۰ میلیون سیستم در کشور از فیلترشکن استفاده میکنند. هزینه برق مصرفی این ابزارها سالانه به رقمی بالغ بر ۶۰ میلیون دلار میرسد. این روند در فصولی مانند تابستان که نیاز به برق برای خنکسازی افزایش مییابد، منجر به قطعیهای پراکنده یا کاهش کیفیت خدمات برقرسانی خواهد شد. یک گوشی به طور متوسط هر ساعت ۵ وات مصرف برق دارد. مصرف برق سالانه فیلترشکن ۶ کیلووات ساعت است، بنابراین با قیمت ۱۰ سنتی نرخ برق صادراتی منطقه، هزینه سالانه برق یک فیلتر شکن ۶۰ سنت میشود. با احتساب ۱۰۰ میلیون دستگاه متصل به فیلترشکن، میتوان میزان خسارت سالانه برق فیلترشکنها در کشور را حدود ۶۰ میلیون دلار تخمین زد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0