بانک مرکزی درباره بی برق دست به کار شد! + جزئیات
به گفته رئیسکل بانک مرکزی قرار است از سال آینده، شبکه بانکی در تامین برق وابسته به شبکه سراسری نبوده و خودکفا در تامین برق شود.
محمدرضا فرزین، رئیسکل بانک مرکزی، با تأکید بر اهمیت صرفهجویی انرژی، ناترازی انرژی را یکی از مسائل ضروری برای توجه عموم مردم دانست و اعلام کرد که بانک مرکزی مقدار قابل توجهی ارز را به تأمین پنلهای خورشیدی اختصاص داده است.
به گفته رئیسکل بانک مرکزی، از سال آینده دیگر نظام بانکی را از شبکه سراسری برق بینیاز میکنیم و به شبکه وصل نمیشویم.
فرزین اضافه کرد: برنامهریزی کردهایم به اندازه نیاز خود (شبکه بانکی کشور) با ساخت نیروگاه و پنل خورشیدی، برق برای شبکه بانکی تولید کنیم و باری از دوش شبکه سراسری برق برداریم و خودمان تولیدکننده برق باشیم.
روز ۲۸ آذر بود که علیآبادی وزیر نیرو در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ایران از ترکمنستان برق وارد می کند، با اشاره به ناترازی برق، گفت: از نگاه من همکاری مردم در حوزه صرفه جویی مناسب بوده است؛ اکنون خوشبختانه تعمیرات واحدهای نیروگاهی به قدر کافی انجام شده است. برای زمستان آماده تولید برق هستند. اگر سوخت تامین شود که باز به مشارکت مردم و کارهایی که دوستان ما در وزارت نفت در حال برنامه ریزی هستند باز می گردد، ان شاء الله مشکل برطرف می شود.
وزیر نیرو گفته بود: اخیرا دو سفر به ترکمنستان داشتم. ما موفق شدیم قرارداد حداکثر انتقال برق از ترکمنستان را تا تابستان منعقد کنیم، در سفر ترکمنستان تاکید و تمرکز ما بر تامین برق با استفاده از ظرفیت حداکثری موجود بود. ما دو خط انتقال بین خود و ترکمنستان داریم. تلاش کردیم از ظرفیت این دو خط استفاده شود تا بتوانیم نیاز کشور را از این جهت تا حد ممکن تامین کنیم. این امر می تواند ۲ تا ۵ میلیون لیتر در روز صرفه جویی سوخت را رقم بزند. خوشبختانه این کار انجام شد. اولویت کشور در حال حاضر تامین سوخت گرمایشی خانه ها است؛ چراکه زمستان در نیمه شمالی کشور وضعیت نگران کننده است. اولویت ما نیز در این حوزه ها است، هرچقدر کسری افزایش پیدا می کند، به ناچار واحدهای تولیدی ما از مدار خارج می شوند. ما در تلاش هستیم تا اگر مجبور شدیم به خاطر نداشتن سوخت خاموشی اعمال کنیم، در طول روز باشد که کم ترین صدمه را به مردم وارد کند. در نتیجه برخی حوادث ممکن که خاموشی ناگهانی داشته باشیم. ما از طریق سرپرست خانوار زمان خاموشی را اطلاع رسانی می کنیم؛ اکنون حدود ۱۲ الی ۱۳ نیروگاه سوخت کم دارند که عمدتا در نیمه شمالی کشور هستند. در نیمه جنوبی وضعیت نسبتا بهتر است.
منبع:
اقتصاد معاصر
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0