رونمایی از این چاه هوشمند، گام مهمی در مسیر استفاده از فناوریهای نوین برای توسعه پایدار صنعت نفت و گاز محسوب میشود و میتواند افق جدیدی برای مدیریت منابع طبیعی کشور باز کند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری گفت: امروز با رونمایی از اولین مرکز WRFM نفت کشور، گام اساسی عبور از هوش تجاری و ورود به هوش مصنوعی در نفت برداشته شد.
حسین افشین امروز در مراسم رونمایی از مرکز WRFM (مرکز مدیریت همزمان چاه، مخزن، تاسیسات) اظهار کرد: سال آینده اولین چاه نفتی کشور که مجهز به هوش مصنوعی خواهد بود در میدان نفتی سپهر و جفیر رونمایی میشود.
به گفته وی، همچنین اولین پالایشگاه هوشمند کشور در قشم در حال آمادهسازی است.
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید
4 - دی - 1403
برای جبران ناترازی انرژی، دولت ابتدا سیاست قطع برق صنایع و سپس محدودسازی مصرف خانگی را در دستور کار قرار داد. اما بهمنظور کاهش فشار بر خانوارها و جلوگیری از قطعی برق گسترده در مناطق مسکونی، تصمیم به استفاده از سوخت جایگزین، یعنی مازوت، گرفت. این اقدام موقت، هرچند از قطعی برق منازل جلوگیری کرد، اما تبعات زیستمحیطی سنگینی به همراه داشت. سوزاندن مازوت در نیروگاهها باعث افزایش شدید آلایندهها در هوا و تشدید بحران آلودگی شد. افزایش آلودگی هوا و پیامدهای آن، مانند کاهش کیفیت تنفس و افزایش بیماریهای تنفسی، دولت را مجبور به توقف استفاده از مازوت کرد. با این حال، این تصمیم به معنای بازگشت به خاموشیهای گسترده و تشدید فشار بر بخش خانگی و صنعتی بود.
3 - دی - 1403
«دولت و وزارت نیرو اعلام میکنند مازوتسوزی انجام نمیدهیم، اما از سوی دیگر پیگیر مصوبه سوزاندن ۵۰ میلیون لیتر مازوت در روز هستند در صورتی که در سالهای قبل اوج مازوتسوزی ۳۲ میلیون لیتر بوده است، مازوتی در نیروگاه باید سوزانده شود که درصد SO ۲ آن زیر ۸ دهم درصد باشد، اما اکنون این رقم ۳.۵ درصد است یعنی به ازای هر یک میلیون لیتر ۳۵ میلیون لیتر SO ۲ میسوزانیم بعبارت دیگر بیش از ۱۵۰ تن مازوت به خورد مردم میدهیم.»
3 - دی - 1403
در اطلاعیهای که عصر یکشنبه در مورد بنزین منتشر شد، وزارت نفت اعلام کرد: این وزارتخانه هیچ برنامهای برای تغییر قیمت بنزین ندارد و اصولاً اختیاری برای انجام چنین اقدامی ندارد. همچنین هرگونه گمانهزنی در فضای مجازی در این خصوص بهطور قاطع تکذیب میشود.
2 - دی - 1403
در سه سال گذشته، خاموشیهای برق که پیشتر تنها بخشهای تولیدی اقتصاد را تحت تأثیر قرار میداد، اکنون در روزهای سرد پاییز و زمستان به منازل مردم نیز رسیده است. این مسئله موجب شده تا بسیاری از مردم این پرسش را مطرح کنند که چرا کشور همزمان با کمبود برق و گاز مواجه شده است. نگاهی دقیقتر به این بحران، ردپای گسترش بیرویه ساختوسازها و عدم مدیریت مناسب منابع را آشکار میکند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0