اخبار اقتصادی امروز: 21
  • تاریخ : چهارشنبه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۳
  • ساعت :

    طلای جهانی ماراتن رشد را آغاز کرد

    اکوایران: طلای جهانی به‌دنبال کاهش به کمترین سطح سه‌ هفته‌ای، طی امروز پنجشنبه با رشد همراه شد. قیمت لحظه‌ای طلا تا ساعت ۱۸:۴۰ به وقت ایران در سطح ۲۶۹۲ دلار ایستاد.

    به گزارش اکوایران، قیمت طلا پس از رسیدن به پایین‌ترین سطح سه هفته‌ای، روز پنجشنبه (۱۷ آبان) با کاهش ارزش دلار و انتظار برای تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره، دوباره افزایش یافت.

    به نوشته رویترز، قیمت لحظه‌ای طلا تا ساعت ۱۸:۴۰ به وقت ایران، با رشد ۱/۳ درصدی به ۲۶۹۲ دلار در هر اونس رسید. معاملات آتی طلای آمریکا نیز با افزایش ۰/۹ درصدی در سطح ۲۷۰۰ دلار قرار گرفت.

    شاخص دلار پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری روز سه‌شنبه به بالاترین سطح چهار ماهه رسید، اما روز پنجشنبه این افزایش را از دست داد و حدود ۰/۷ درصد کاهش یافت. دلار قوی‌تر طلا را برای خریداران خارجی، کمتر جذاب می‌کند.

    پیتر گرنت، معاون رئیس و استراتژیست ارشد فلزات در Zaner Metals گفت: «بازار امروز بر تصمیم فدرال رزرو تمرکز دارد و همچنین به‌نوعی تحت تأثیر تصمیم بانک مرکزی انگلستان برای کاهش نرخ‌ها به میزان ۰/۲۵ درصد قرار گرفته است.»

    بانک مرکزی انگلستان روز پنجشنبه نرخ بهره را کاهش داد اما اعلام کرد که انتظار دارد بودجه نخست دولت جدید منجر به افزایش تورم و رشد اقتصادی شود.

    بازارها به‌طور گسترده‌ای انتظار دارند که بانک مرکزی ایالات متحده کاهش ۰/۲۵ درصدی را اعمال کند. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، حدود نیم ساعت پس از انتشار بیانیه سیاستی، یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار خواهد کرد.

    فدرال رزرو چرخه تسهیل سیاست خود را با کاهش نرخ بهره به میزان غیرمعمول نیم درصد در سپتامبر آغاز کرد.

    مایکل هیوسون، تحلیل‌گر ارشد بازار در CMC Markets، در یادداشتی نوشت: «با بازگشت قریب‌الوقوع ترامپ به قدرت، کاهش‌های احتمالی آتی نرخ بهره ممکن است به دلیل نگرانی‌ها از قیمت‌های بالاتر و تورم پایدار، دشوارتر شود، زیرا بانک‌های مرکزی مجبور می‌شوند سیاست‌های محدودکننده را طولانی‌تر از آنچه می‌خواهند، نگه دارند.»

    طلا اغلب به‌عنوان پوششی در برابر تورم در نظر گرفته می‌شود، اما افزایش نرخ بهره از جذابیت آن می‌کاهد، زیرا طلا دارایی بدون سود است.

    همچنین بر اساس داده‌های رسمی، بانک مرکزی چین برای ششمین ماه متوالی در اکتبر از خرید طلا برای ذخایر خود خودداری کرد.

    ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
    [کل: 0 میانگین: 0]

    📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید

    23 - آبان - 1403

    پایان روند کاهشی دلار با دو بال تکنیکال و خبری

    روند نزولی پنج روزه‌ای که بعد از پیروزی ترامپ شکل گرفته بود در روز سه‌شنبه متوقف شد و قیمت‌ها برگشت خوردند. به واسطه این برگشت قیمت، معامله‌گرانی که در وضعیت اشباع فروش روز دوشنبه، فروشنده بازار شدند، در چهارمین روز هفته ضرر کردند.  علاوه بر اشباع فروش، معامله‌گران بازار مدعی بودند سه خبر هم در […]

    23 - آبان - 1403

    تسویه ریال و روبل در سفرها

    محسن کریمی، معاون امور بین‌الملل بانک مرکزی، در حاشیه این نشست بیان کرد: این توافق و تسویه‌ها در چارچوب یک پیمان پولی صورت می‌گیرد که یکی از کارکردهای آن تسهیل تسویه مناسبات کارتی است. وی همچنین اشاره کرد که این امکان برای گردشگران، دانشجویان و استفاده شخصی تجار فراهم شده است. با این حال، تراکنش‌های […]

    برگشت قیمت دلار در نقطه تکنیکال؛ اخبار چه می‌گویند؟
    23 - آبان - 1403

    برگشت قیمت دلار در نقطه تکنیکال؛ اخبار چه می‌گویند؟

    معامله‌گران می‌گویند تیم سیاست خارجی ترامپ ترمز کاهش دلار شد، سکه و‌ طلا صبح با دلار تنظیم می‌شود شب با انس. فنی‌ها درباره خرید و فروش ارز چه می‌گویند؟

    آیا پیروزی ترامپ تنها عامل جهش بیت‌کوین است؟
    22 - آبان - 1403

    آیا پیروزی ترامپ تنها عامل جهش بیت‌کوین است؟

    اکوایران: «کوین تلگراف» تحلیل می‌کند که پیروزی دولت حامی بیت‌کوین احتمالا تنها دلیل جهش چند روز اخیر بیت‌کوین نیست و دلیل مهم دیگری در آن دخیل است.

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0

    ارسال دیدگاه

    ×

    از ارسال دیدگاه مطمئن هستید؟

    📜 قوانین ارسال نظرات کاربران

    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

    برو بالا