فوری، اقساط ملی مسکن پرند ۴ برابر شد/ ماجرای پیامک ارسال شده به متقاضیان چیست؟

شرکت عمران شهر جدید پرند روز شنبه (۲۹ دی‌ماه) پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند ارسال کرد مبنی بر اینکه تا تاریخ ۲۴ بهمن‌ماه امسال مهلت دارند که با واریز ۱۶۰ میلیون تومان، مجموع آورده خود را به ۴۸۰ میلیون تومان افزایش دهند.

به گزارش نبض بازار ، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درخصوص ارسال پیامک به برخی متقاضیان نهضت ملی مسکن این شهر که شائبه چهار برابر شدن اقساط را به دنبال داشت، گفت: این پیامک برای متقاضیان بدحساب ارسال شده و به‌معنای چهار برابر شدن اقساط نیست.

شرکت عمران شهر جدید پرند روز شنبه (۲۹ دی‌ماه) پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند ارسال کرد مبنی بر اینکه تا تاریخ ۲۴ بهمن‌ماه امسال مهلت دارند که با واریز ۱۶۰ میلیون تومان، مجموع آورده خود را به ۴۸۰ میلیون تومان افزایش دهند.

این موضوع در برخی رسانه‌ها به چهار برابر شدن اقساط نهضت ملی مسکن تعبیر شد که نگرانی‌هایی را در میان متقاضیان ایجاد کرد.

در همین زمینه مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند اظهار داشت: در پروژه‌های مختلف، اعداد و ارقامی که به عنوان آورده متقاضیان اعلام می‌شود، متفاوت است و بنابر شرایط پروژه‌ها، این پیامک‌ها ارسال می‌شود.

آرش صیادی بیان‌داشت: واقعیت این است که این پروژه‌ها با آورده نقدی متقاضیان و همچنین تسهیلات بانکی پیشرفت می‌کنند و هرچه زمان پرداخت طولانی‌تر شود، به ضرر متقاضیان خواهد بود؛ چرا که قیمت مصالح ساختمانی افزایش یافته و پیمانکاران نیز درخواست تعدیل قیمت خواهند کرد.

وی گفت: بر این اساس باید هرچه سریع‌تر مبالغ آورده متقاضیان تکمیل شود تا پیمانکار پروژه نیز بتواند کار را به پیش ببرد.

صیادی خاطرنشان‌کرد: مدل مالی برخی پروژه‌های پرند به گونه‌ای بوده که باید هر از چند ماه آورده ۴۰ میلیون تومانی از سوی متقاضیان تامین می‌شد، اما پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها با پیشرفت مالی آنها همتراز نبود.

وی ادامه‌داد: پیامک یاد شده به همین دلیل برای این دسته از متقاضیان ارسال شد تا آورده متقاضی با پروژه همتراز شود؛ در غیر این صورت پیمانکاران پروژه‌ها مرتبا درخواست تعدیل قیمت خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند تصریح‌کرد: با توجه به تورم موجود در اقتصاد و نگرانی‌هایی که بابت طولانی شدن تکمیل پروژه‌ها وجود دارد، ما ناچار به ارسال این پیامک‌ها شدیم تا متقاضیان نیز هرچه زودتر مبالغ آورده نقدی خود را تکمیل کنند و «مفهوم این پیامک‌ها چهار برابر شدن میزان اقساط نیست».

وی اظهار داشت: اگر به بررسی میزان پرداختی برخی از این متقاضیان بپردازیم شاید تاکنون باید ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی می‌داشتند، اما در پیامک مذکور مبلغ ۲۸۰ میلیون تومان عنوان شده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]