برنامه ترامپ برای سفر به خاورمیانه

دونالد ترامپ رئیس جمهورآمریکا سه شنبه شب به وقت محلی در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «در حال بررسی سفر به خاورمیانه هستیم، اما فعلا نه.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا اعلام کرد که در حال بررسی سفر به خاورمیانه است اما زمان این سفر را اعلام نکرد.

رئیس جمهور جدید آمریکا در دومین روز ریاست جمهوری خود بار دیگر ادعا کرد که اگر او در انتخابات ریاست جمهوری کشورش پیروز نمی شد، اسرای اسرائیلی از غزه آزاد نمی شدند.

 رئیس جمهور جمهوریخواه جدید آمریکا بار دیگر توافق آتش بس غزه را به نفع خود مصادره کرد و بدون نام بردن از جو بایدن رئیس جمهور دموکرات قبلی گفت که اگر او رئیس جمهور بود، جنگ اوکراین اتفاق نمی افتاد. 

ترامپ با مصادره توافق آتش بس به نفع خود گفت: اگر من رئیس جمهور نمی‌شدم، گروگان‌های اسرائیلی از غزه باز نمی گشتند.

چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری، با صدور فرمان هایی، تحریم‌های دولت دموکرات جو بایدن علیه شهرک‌نشین های افراطی اسرائیلی را که در کرانه باختری مرتکب خشونت شده بودند، لغو کرد.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته اند. این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، شش هفته به طول خواهد انجامید.

در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد اما نظامیان اسرائیلی به شهر و اردوگاه «جنین» در کرانه باختری روز سه شنبه ۲۱ ژانویه یورش بردند که تاکنون چهار نفر شهید و ۳۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل نیروهای مقاومت در کرانه باختری را «تروریسم» توصیف و ادعا کرد: امروز یک عملیات نظامی بزرگ و مهم را برای از بین بردن «تروریسم» در جنین آغاز کردیم.

نتانیاهو ادعا کرد: عملیات جنین گام دیگری برای دستیابی به هدفی است که تعیین کرده‌ایم و آن هدف تقویت امنیت در کرانه باختری است.

توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس در حالی از سوی تل آویو نقض شده است که با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا و برگزاری چند دوره مذاکره در قاهره و دوحه به دست آمد.

بر اساس توافق آتش بس غزه، علاوه بر آزادی اسیران فلسطینی، اسرائیل مجبور شد به عقب نشینی و خروج از غزه تن دهد و مانند گذشته مانع ورود کمک های بشر دوستانه به نوار غزه نشود.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]