اتباع میتوانند درباره حجاب به زنان ایرانی تذکر دهند؟
امیرحسین بانکی پورفرد، نایبرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: گروههایی از اتباع برای امربهمعروف و نهیازمنکر تشکیل شده و ذیل تابعیت تأکید کردیم چنانچه فرد اقامت رسمی داشته باشد میتواند در مورد حجاب به اتباع خارجی تذکر دهد؛ زیرا اتباع خارجی زیادی در کشور داریم که هر کدام فرهنگ مخصوص به خود را دارند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خانه ملت، در بخشی از قانون حجاب آمده است: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی میتواند اشخاص مورد وثوق که دارای شرایط تاهل، گذارندن دورههای آموزشی لازم و التزام عملی به اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هستند را برای معرفی مرتکبین جرائم موضوع این قانون و گزارش جرائم آنها آموزش دهد و به کار گیرد. همچنین گروههای مردمی امر به معروف باید دارای شرایط تابعیت جمهوری اسلامی ایران یا مهاجرین یا اتباع بیگانه در صورت دارا بودن مجوز اقامت رسمی از وزارت کشور و دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی با سطح دو حوزه علمیه و گواهی پایان دوره آموزش امر به معروف باشند.
امیرحسین بانکی پورفرد، نایبرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با رد برخی اظهارات مبنی بر مجوز قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به اتباع خارجی برای تذکر به زنان ایرانی، گفت: برای مجوز تذکر حجاب شرایطی در نظر گرفته شده که تابعیت یکی از این شرایط است و فرد باید تابعیت ایرانی داشته باشد. البته مطرح شد گروههایی از اتباع برای امربهمعروف و نهیازمنکر تشکیل شده و ذیل تابعیت تأکید کردیم چنانچه فرد اقامت رسمی داشته باشد میتواند در مورد حجاب به اتباع خارجی تذکر دهد؛ زیرا اتباع خارجی زیادی در کشور داریم که هر کدام فرهنگ مخصوص به خود را دارند.
در این قانون وظایف بیش از ۲۰ دستگاه مشخص شده تا نگاه جامعی به حجاب و عفاف و حمایت از خانواده صورت گیرد.
این دستگاهها شامل دستگاههای فرهنگی و اقتصادی کشور هستند و ستاد احیای امر معروف و نهیازمنکر یکی از این دستگاهها است که مشخص کرده گروهها برای انجام امربهمعروف و نهیازمنکر باید مجوز داشته باشند و برای این مجوز هم شرایطی در نظر گرفته شده که تابعیت یکی از این شرایط است و باید تابعیت ایرانی داشته باشند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0