ابداع جدید چینیها/ سفر با سرعت ۹۹۹ کیلومتر در ساعت
چین بر روی قطاری انقلابی کار میکند که میتواند با سرعت هواپیما حرکت کند و بسیاری بر این باورند که بهتر از هایپرلوپ متروکه ایلان ماسک کار خواهد کرد. چین تنها کشوری نیست که روی این فناوری کار میکند.
تینا مزدکی: سریعترین قطار عملیاتی کنونی جهان، قطار مغناطیسی یا مَگلِو شانگهای است که میتواند سرعتی حدود ۴۶۰ کیلومتر بر ساعت داشته باشد. اگرچه این مَگلِو سرعت فوقالعادهای دارد اما قطعاً در مقابل قطار مغناطیسی یا مَگلِو چین که قرار است بهسرعت ۹۹۹ کیلومتر بر ساعت برسد، دیده نخواهد شد.
این قطار از فناوری قطار مغناطیسی یا مَگلِو (Maglev) استفاده میکند و با استفاده از لولههایی با فضای نزدیک به خلأ، مسافران را با سرعتی بیش از سرعت بسیاری از هواپیماها جابهجا میکند، البته درحالیکه درست روی زمین حرکت میکنند. مسافران همچنین میتوانند به کمک فناوری توسعهیافته توسط محققان دانشگاه جنوب شرقی چین، درحالیکه قطار حرکت میکند، دسترسی کامل به ۵G داشته باشند.
مَگلِو (Maglev) که مخفف کلمه جنبش مغناطیسی است، به فناوری اشاره دارد که به قطارها اجازه میدهد تا اساساً بالای ریل با استفاده از آهنرباهای قدرتمند حرکت کنند. ازآنجاییکه بین قطار و ریل اصطکاک وجود ندارد، قطارهای مگلو بهسرعت بسیار بیشتری نسبت به قطارهای استاندارد میرسند. قطار فوقسریع که از لولههای خلأ نیرو میگیرد ایده جدیدی نیست شاید ایدههای پیشنهادی ایلان ماسک و هایپرلوپ او را به یاد بیاورید اما به خاطر داشته باشید که نهایی کردن آن برای شرکتها بسیار گران و دشوار بوده است.
چین تنها کشوری نیست که روی این فناوری کار میکند. مهندسان در سوئیس نیز در تلاشاند تا طرح مشابهی را ارائه دهند. بنابراین، همه این تلاشها قابلستایش هستند زیرا فناوری پیشرفتهتر قطار برای کره زمین بهتر است. نشان دادهشده است که قطارها بهترین شکل سفرهای طولانیمدت هستند که نسبت به خودروها و هواپیماها آلودگی هوای کمتری را در هر مایل مسافر تولید میکنند.
منبع: thecooldown
۲۲۷۳۲۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0