پشت پرده واریز نشدن حقوق مادران باردار | دست دولت رو شد

جباری با انتقاد از عدم پرداخت کامل حقوق و مزایای ایام مرخصی زایمان به مدت ۹ ماه، گفت: در حال حاضر تأخیر در پرداخت حقوق مادران باردار توسط وزارت رفاه، چالشی جدی ایجاد کرده است. متأسفانه منابع مالی این وزارتخانه به‌موقع توسط دولت تأمین نمی‌شود و برخی اوقات حقوق ۶ ماهه مادران باردار کارمند پرداخت می‌شود و مابقی نیز با تأخیر دریافت می‌شود. وی افزود که انتظار می‌رود مسئولان این وزارتخانه برای رفع این مشکل پاسخگو باشند و راهکارهایی ارائه دهند.

صابر جباری، رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، در برنامه «تهران ۲۰» اعلام کرد که بر اساس برآوردها، حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده است. وی با اشاره به اینکه این میزان در مقایسه با سایر قوانینی که در کشور تصویب و به اجرا درآمده، قابل قبول است، افزود که هنوز تا رسیدن به وضعیت ایده‌آل فاصله زیادی داریم.

وی ادامه داد: حدود ۴۳ قانون جوانی جمعیت مرتبط با وزارت بهداشت است و این وزارتخانه جزو پر تکلیف‌ترین دستگاه محسوب می‎‌شود.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره در خصوص جلسات “ستاد ملی جمعیت” نیز اظهار کرد: ۶ جلسه ستاد ملی جمعیت در زمان رئیس‌جمهور فقید شهید رئیسی برگزار شد، اما این جلسات همچنان در دولت جدید تشکیل نشده است.

مادران-باردار

عدم پرداخت پول مادران باردار کارمند

جباری با انتقاد از عدم پرداخت حقوق و مزایای ایام مرخصی زایمان به‌صورت کامل به مدت ۹ ماه گفت: در حال حاضر عدم پرداخت به‌موقع حقوق مادران باردار توسط وزارت رفاه، چالشی را ایجاد کرده است، متاسفانه منابع مالی این وزارتخانه توسط دولت در زمان مناسب تامین نمی‌شود و بعضا حقوق ۶ ماهه مادران باردار کارمند پرداخت و مابقی نیز با تاخیر پرداخت می‌شود. انتظار می‌رود که مسئولان این وزارتخانه برای رفع این مشکل پاسخگو و به ارائه راهکاری بپردازند.

مهد‌های کودک به ادارات بازمی‌گردند

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، یکی از چالش‌های مادران باردار و شاغل در دستگاه‌های دولتی را موضوع تامین مهدکودک برای کودکان، عنوان کرد و گفت: در دوران تنظیم خانواده، با توجه به سیاستی که در پیش گرفته بودیم اقدام به بستن مهد‌های کودک کردیم، اما اکنون با توجه به منابع محدود، ۱۰۰ مهدکودک برای پزشکان، ماما‌ها و پرستاران و … راه‌اندازی شده است که حداقل به ۶۰۰ تا ۷۰۰ مهدکودک نیاز داریم.

کدام دستگاه‌های دولتی مهدکودک راه‌اندازی نکردند؟

زهره سادات لاجوردی؛ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفت: متاسفانه وزارت دادگستری عدم نیاز به ایجاد راه‌اندازی مهدکودک برای کارکان خود را اعلام کرده است و تاکنون وزارت کشور و سازمان بهزیستی نیز گزارشی ارائه نداده‌اند. علاوه بر این، وزارت نفت و معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان ثبت احوال نیز مستنداتی ارائه نکرده و وزارت بهداشت نیز تعداد کل را مشخص نکرده است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در این زمینه برخی از وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها همچون وزارت‌خانه‌های ارتباطات، آموزش و پرورش، اقتصاد، نفت، نیرو و ورزش و جوانان همکاری و عملکرد مثبتی با مجلس داشتند.


منبع:

تسنیم



کدخبر:
۳۳۷۸۴۱

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]