ایران خودرو قید تولید این محصول را زد / تغییر رویه ایران خودرو، قیمت بازاری این خودرو را افزایش می دهد؟
اکو ایران : ایران خودرو در شایت کدال سازمان بورس از برنامه ریزی خود برای تولید رانا در فصل زمستان رونمایی کرد.
![](https://cdn.ecoiran.com/thumbnail/Sn3ioo15MfUu/oZRmDytQCqPbx64THpRbAF899BMitgIDSfP66penUZ6m9xMsVHbWjBoW4bIRHlTclq6Z_b1l_bR3FJ_vqz--jK-at4hYmqQY_4ngQ9jVKYg,/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88+%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%A7+.jpg)
به گزارش اکو ایران، تولید رانا تا پایان آذر ۱۴۰۳ حدود ۱۲ هزار و ۹۵۰ دستگاه بوده است، ایران خودرویی ها برآورد کردند در سه ماهه زمستان سال جاری تولید حدود دو هزار و ۳۵۰ دستگاه رانا را در خطوط تولید خود تکمیل کنند. بنابراین پیش بینی می شود آبی های جاده مخصوص تا پایان امسال در مجموع حول و حوش ۱۵ هزار و ۳۰۰ دستگاه انواع رانا را در خطوط تولید خود نهایی کنند.
مدیران ایران خودرو در ابتدای امسال تولید ۲۰ هزار دستگاه رانا را در لیست هدف گذاری های خود برای تولید جای دادند اما با توجه به روند تولید رانا در سال جاری می توان گفت تیر مدیران این خودروسازی به هدف ننشسته است.
بررسی ها نشان می دهد خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص طی سال جاری به نسبت هدف گذاری خود در تولید رانا افتی نزدیک به ۲۴ درصدی را در کارنامه ثبت خواهند کرد. این افت تولید به زبان تعداد از کاهش حدود چهار هزار و ۷۵۰ دستگاهی در تولید رانا خبر می دهد.
آبی های جاده مخصوص در پایان سال ۱۴۰۲ در مجموع نزدیک به ۲۴ هزار دستگاه انواع رانا را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. اما مدیران این خودروسازی در هدف گذاری خود برای تولید رانا در سال جاری تولید ۲۰ هزار دستگاهی را مدنظر قرار دادند. این هدف گذاری برای تولید رانا به نسبت تولید رقم خورده در سال ۱۴۰۲ از کاهش حول و حوش ۱۷ درصدی خبر می دهد.
به نظر می رسد ایران خودرویی ها از تولید رانا به نوعی عقب نشینی کرده و به تعبیر دیگر قید تولید این محصول خود را زدند.
تیراژ تولید خودرو یکی از پارامترهای اثرگذار روی قیمت بازاری محسوب می شود؛ هر گاه تیراژ تولید کاهش می یابد به طور معمول قیمت بازاری خودرو روند افزایشی به خود می گیرد.
بررسی قیمت بازاری رانا نشان می دهد قله قیمتی این خودرو در بازار طی سال جاری حدود ۷۲۵ میلیون تومان بوده است. اما رانا نتوانسنت قله قیمتی خود را حفظ کند و در پایان هفته منتهی به ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ با قیمتی حول و حوش ۷۰۵ میلیون تومان در بازار داد و ستد شد. ایران خودرویی ها در مجوز افزایش قیمتی که در اواخر آبان امسال دریافت کردند اجازه یافتند هر دستگاه رانا پلاس را با قیمت نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان برای مشتریان فاکتور کنند. بنابراین شاهد هستیم که فاصله قیمت بازار و کارخانه رانا حدود ۱۰۰ میلیون تومان است.
باید منتظر ماند و دید قیمت این محصول ایران خودرو در فرصت باقی مانده تا پایان سال جاری با توجه به کاهش حدود ۲۴ درصدی تولید امسال به نسبت هدف گذاری در نظر گرفته شده ساز افزایش کوک و قله جدید قیمتی را فتح خواهد کرد یا خیر؟
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0