اخبار اقتصادی امروز: 155
  • تاریخ : دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • ساعت :

    ادامه رکوردشکنی طلای جهانی

    اکوایران: قیمت لحظه‌ای طلا در ساعت ۱۹:۵۰ به‌وقت ایران با افت ۱ درصدی در سطح ۳۲۰۴ دلار در هر اونس ایستاد. این در حالیست که فلز زرد در ساعاتی از امروز به رکورد جدید ۳۲۴۵ دلار رسیده بود.

    به گزارش اکوایران، قیمت‌های طلا در روز دوشنبه (۲۵ فروردین) بیش از ۱ درصد کاهش یافتند و از یک رکورد قیمتی که پیش‌تر طی امروز ثبت شده بود، عقب‌نشینی کردند. پس از آنکه کاخ سفید اعلام کرد گوشی‌های هوشمند و رایانه‌ها از تعرفه‌های متقابل ترامپ بر چین معاف شده‌اند، میزان ریسک‌پذیری بهبود یافت و همین امر، افت قیمت فلز زرد را رقم زد.

    به نوشته رویترز، قیمت لحظه‌ای طلا در ساعت ۱۹:۵۰ به‌وقت ایران با افت ۱ درصدی در سطح ۳۲۰۴ دلار در هر اونس ایستاد. این در حالیست که فلز زرد در ساعاتی از امروز به رکورد جدید ۳۲۴۵ دلار رسیده بود. معاملات آتی طلای آمریکا نیز با افت ۰٫۹ درصدی در سطح ۳۲۱۵ دلار قرار گرفت.

    بارت مِلِک، رئیس استراتژی‌های کامودیتی در TD Securities، اعلام کرد: «برخی معاملاتِ همراه با ریسک باعث شد طلا از اوج‌ خود فاصله بگیرد، اما وضعیت برای این فلز گران‌بها همچنان بسیار خوب است.»

    همچنین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد برخی وسایل الکترونیکی خاص، از جمله تلفن‌های همراه هوشمند و کامپیوترها از تعرفه‌های متقابل رئیس‌جمهور ترامپ مستثنی می‌شوند، احساس مربوط به ریسک‌پذیری سرمایه‌‌گذاران در بازارهای مالی افزایش یافت.

    پیتر گرانت، معاون رئیس و استراتژیست ارشد فلزات در Zaner Metals اعلام کرد: «شاید آسودگی نسبی در جبهه تعرفه‌ها و معافیت وسایل الکتریکی باعث شده است بخشی از تقاضا برای دارایی‌های امن از میان برود.»

    او افزود:‌ «با این حال، نااطمینانی ادامه‌دار درباره تجارت و تعرفه‌ها، تضعیف شاخص دلار و بازدهی‌های پایین‌تر، از عوامل حمایتی برای طلا به حساب می‌آیند.»

    ترامپ در روز یکشنبه اعلام کرد که طی یک هفته آینده نرخ‌های تعرفه بر واردات تراشه‌ها را اعلام می‌کند؛ موضوعی که باعث اضطراب حاضران در این بازار شده است.  

    جنگ تجاری میان آمریکا و چین باعث به لرزه درآمدن بازارهای جهانی شده و سرمایه‌گذاران را به‌سوی طلا سوق داده است. این فلز گران‌بها به‌طور سنتی به‌عنوان پوششی در برابر نااطمینانی‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی در نظر گرفته می‌شود.

    گلدمن ساکس در میان بانک‌های اصلی جهان، بیش از همه درباره چشم‌انداز فلز زرد صعودی ماند و پیش‌بینی خود درباره قیمت طلا در پایان سال ۲۰۲۵ میلادی را به ۳۷۰۰ دلار در هر اونس رساند. این بانک بزرگ آمریکا علت این پیش‌بینی را تقاضای قوی‌تر از حد انتظار از سوی بانک‌های مرکزی و ریسک‌های صعودی مربوط به رکود دانست که بر جریان‌‌های صندوق‌های قابل معامله در بورس تأثیر خواهد داشت.

    در سایر بازارهای فلزات گران‌بها:

    • قیمت لحظه‌ای نقره ۱٫۱ درصد افت داشت و به ۳۱٫۹۱ دلار در هر اونس رسید.

    • پلاتین نیم درصد افزایش یافت و در سطح ۹۴۷٫۰۵ دلار قرار گرفت.

    • پالادیوم ۳٫۴ درصد رشد داشت و در سطح ۹۴۶٫۳۶ دلار ایستاد.

     

    ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
    [کل: 0 میانگین: 0]

    📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید

    تهدید بی‌سابقه ترامپ علیه فدرال رزرو: بازارها در آستانه یک شوک جدید؟
    1 - اردیبهشت - 1404

    تهدید بی‌سابقه ترامپ علیه فدرال رزرو: بازارها در آستانه یک شوک جدید؟

    اکوایران: برکناری جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا می‌تواند اثرات گسترده‌ای بر بازارهای جهانی، از دلار و طلا گرفته تا بیت‌کوین داشته باشد؛ چراکه به منزله تغییر در سیاست‌های بزرگ‌ترین بانک مرکزی جهان است.

    رکوردشکنی دوباره طلا در بازار؛ اونس از ۳۴۰۰ دلار گذشت
    1 - اردیبهشت - 1404

    رکوردشکنی دوباره طلا در بازار؛ اونس از ۳۴۰۰ دلار گذشت

    اکوایران: تهدید دونالد ترامپ به برکناری جروم پاول، رئیس فدرال رزرو و سقوط دلار در بازارهای جهانی سبب شد طلا در بازارهای جهانی رکورد تاریخی را ثبت کند.

    برندگان بزرگ سقوط دلار؛ چه کسانی از ضعف ارز آمریکا سود بردند؟
    1 - اردیبهشت - 1404

    برندگان بزرگ سقوط دلار؛ چه کسانی از ضعف ارز آمریکا سود بردند؟

    اکو ایران: درحالی‌که تضعیف ارز ایالات متحده در مقابل سایر ارزهای اصلی می‌تواند فشارهایی به مردم آمریکا وارد کند، اما از برخی ارزها گرفته تا کالاهای اساسی برندگانی هم دارد.

    دو سناریو برای حباب منفی صندوق‌های طلا؛ کف‌زنی قیمت یا کاهش ادامه‌دار دلار؟
    1 - اردیبهشت - 1404

    دو سناریو برای حباب منفی صندوق‌های طلا؛ کف‌زنی قیمت یا کاهش ادامه‌دار دلار؟

    معامله‌گران می‌گویند مواضع طرف ایرانی، سکوت آمریکایی‌ها و عصبانیت اسرائیلی‌ها، بازار را خوشبین کرده، دلار دو کانال و سکه سه کانال از دست داد، خروج پول از صندوق‌های طلا سنگینتر شد، ترکیب معاملاتی در بازار ارز چه تغییری کرده؟

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 1
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادگستر منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

    برو بالا