اخبار اقتصادی امروز: 20
  • تاریخ : شنبه, ۳۱ خرداد , ۱۴۰۴
  • ساعت :

    الزام قانونی بریتانیا برای گزارش‌دهی تراکنش‌های مشتریان توسط شرکت‌های ارز دیجیتال

    اکوایران: این قوانین بخشی از اجرای چارچوب گزارش‌دهی رمزارزی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) هستند. هدف این چارچوب، بهبود شفافیت مالیاتی و مبارزه با فرار مالیاتی در حوزه رمزارزها است.

    به گزارش اکوایران، از یکم ژانویه ۲۰۲۶، شرکت‌های رمزارزی در بریتانیا موظف خواهند بود اطلاعات کامل مربوط به هر تراکنش مشتری را جمع‌آوری و گزارش دهند. این اقدام در چارچوب تلاش گسترده‌تری برای افزایش شفافیت مالیاتی در حوزه رمزارزها صورت می‌گیرد.

    به نوشته کوین تلگراف، الزامات جدید گزارش‌دهی شامل این موارد است: نام کامل کاربری، آدرس محل سکونت، شماره شناسایی مالیاتی، نوع رمزارز و مقدار انتقال داده شده؛ همچنین اطلاعات مربوط به شرکت‌ها، تراست‌ها و خیریه‌ها که در پلتفرم‌های رمزارزی تراکنش دارند نیز باید گزارش شود.

    عدم رعایت این قوانین یا ارائه اطلاعات نادرست ممکن است به جریمه‌ای تا سقف ۳۰۰ پوند برای هر کاربر منجر شود.

    سازمان UK Revenue and Customs اعلام کرده است که در آینده راهنمایی‌های بیشتری در خصوص نحوه اجرای این قوانین برای شرکت‌ها ارائه خواهد کرد. اما از شرکت‌ها خواسته شده است همین حالا فرآیند جمع‌آوری داده‌ها را آغاز کنند تا برای اجرایی شدن قانون آمادگی داشته باشند.

    این قوانین بخشی از اجرای چارچوب گزارش‌دهی رمزارزی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) هستند. هدف این چارچوب، بهبود شفافیت مالیاتی و مبارزه با فرار مالیاتی در حوزه رمزارزها است.

    دولت بریتانیا قصد دارد یک نظام نظارتی محکم برای رمزارزها ایجاد کند که از یک‌ سو باعث رشد صنعت شود و از سوی دیگر، از مصرف‌کنندگان محافظت کند.

    ریچل ریوز، وزیر خزانه‌داری بریتانیا، در آوریل پیش‌نویس لایحه‌ای را معرفی کرد که هدف آن تحت نظارت آوردن صرافی‌های رمزارز، متولیان و کارگزاری‌ها برای مقابله با کلاهبرداری و سوء ‌استفاده است.

    در واقع این اعلان یک پیام روشن دارد: بریتانیا برای تجارت باز است، اما برای تقلب، سوء‌ استفاده و بی‌ثباتی بسته است.

    بریتانیا برخلاف اتحادیه اروپا که مقررات گسترده‌ای با عنوان MiCA (Markets in Crypto-Assets Regulation) وضع کرده، سعی کرده مقررات رمزارز را در چارچوب مقررات مالی سنتی خود ادغام کند.

    برخی تفاوت‌های کلیدی با اتحادیه اروپا عبارتند از: «بریتانیا به صادرکنندگان استیبل‌کوین خارجی اجازه می‌دهد بدون ثبت رسمی در بریتانیا فعالیت کنند. هیچ سقف حجمی برای استیبل‌کوین‌ها در نظر گرفته نشده است، در حالیکه اتحادیه اروپا برای کاهش ریسک سیستمی ممکن است محدودیت‌هایی اعمال کند.»

    طبق یک مطالعه از نهاد ناظر مالی بریتانیا (FCA)، در سال ۲۰۲۴ حدود ۱۲ درصد از بزرگسالان بریتانیایی رمزارز در اختیار داشتند در حالیکه این رقم در سال ۲۰۲۱ فقط ۴ درصد بود.

    ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
    [کل: 0 میانگین: 0]

    📰 اخبار مشابه را مشاهده می کنید

    سکوت محتاطانه بازار طلا و ارز؛ تتر از نفس افتاد
    31 - خرداد - 1404

    سکوت محتاطانه بازار طلا و ارز؛ تتر از نفس افتاد

    اکوایران: تتر در حال حاضر از رونق افتاده است، ولی حجم بالای مبادلات رمزارزها در اقتصاد داخلی، توجه به این بازارها را برای بررسی اثرات احتمالی آن بر سایر بازارها را ضروری می‌کند.

    بازار رسمی پویاتر از بازار آزاد ارز؛ اهمیت جنگ روانی بر انتظارات معامله‌گران
    30 - خرداد - 1404

    بازار رسمی پویاتر از بازار آزاد ارز؛ اهمیت جنگ روانی بر انتظارات معامله‌گران

    اکوایران: بازار ارز و طلا و سهام در روزهای آغازین جنگ قیمتی ندارد و معاملات تقریبا تعطیل است؛ ولی زیر پوسته این بازار‌های اقتصادی خبرهایی در جریان است که در شرایط کنونی مهم هستند و نشان می‌دهد در روزهای تقریبا تعطیل بازار ارز آزاد، این‌بار خلاف گذشته بازار رسمی پویاتر عمل کرده است.

    تثبیت قیمت طلای جهانی در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه
    30 - خرداد - 1404

    تثبیت قیمت طلای جهانی در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه

    اکوایران: قیمت لحظه‌ای طلا در سطح ۳۳۸۶ دلار و ۵۹ سنت ثابت ماند و بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز در سطح ۳۴۰۵ دلار و ۲۰ سنت ایستاد.

    تاثیر تنش‌های خاورمیانه بر فلز زرد؛ طلای جهانی از صعود بازماند
    30 - خرداد - 1404

    تاثیر تنش‌های خاورمیانه بر فلز زرد؛ طلای جهانی از صعود بازماند

    طلا در معاملات آسیایی روز پنجشنبه، تحت تاثیر موضع سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا که دلار را تقویت کرد، کاهش یافت؛ اما تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه، افت قیمت این فلز ارزشمند را محدود کرد.

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادگستر منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

    برو بالا